tare rau poza cata
LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )
Collapse
X
-
@L3ON - Multumesc de felicitari. De departe esti campionul anului. Respectul meu.
@CATAFOF - super faina poza.
@CARMELOA - Unde ai pescuit? Vreau si eu sa prind ce-ai prins tu. Pe la Bucale nu prea gasesc asemenea balta. Felicitari pt capturi.
Fire zbuciumate la toti.
Comment
-
Pentru cateva ore de pescuit este foarte buna captura. Avantaj cei ce stau aproape de rauri si lacuri. Fir de otel nu folosesti? Eu am avut o tentativa si a taiat cel mai bun fir textil ce la-m avut. (nu puteam taia firul textil nici cu dintii nici din prima cu o unghiera noua) Fir intins in continuare si sa ma ... si eu in sculele taleLogan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Merci de urare...de a doua ca e cu noroc
Am folosit fir de metal...dar din pacate am avut doar unul si la o prima agatatura in diferitele chestii de pe Dunare a rezistat...la a doua nu...si l-am pierdut.
Apoi am folosit fir textil...e bun si asta dar daca ai agatat momeala in diferitele cioturi care sunt pe Dunare il pierzi mai repede decat cel metalic...momentan nu mai am nici textil nici metalic...maine ma duc sa imi mai cumpar...metalic.
Fir intins si tie...sigpic
Comment
-
Pai in momentul in care ai agatat voblerul tii firul intins...apoi recuperatorul de voblere se baga pe fir prin partea unde are acel ochet si se impinge cu putere spre vobler...evident trebuie sa ai firul desfacut la recuperator.Astfel recuperatorul ajunge sa se prinda cu acea gheara de locul unde s-a agatat voblerul.Apoi se va trage de sfoara care tine recuperatorul si in mod normal ar trebui sa recuperezi voblerul.
Momentan nu am incercat acesta scula...si imi voi confectiona una homme made...dar peste doua saptamani cand revin in tarasigpic
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostPoze cu ei in tigaie, n-ai facut ))
Carmeloa...daca lasi 3-4 pestisori de silicon cum am lasat eu parca nu mai e treaba ok...mai nasol a fost ca nu mai aveam
Astept sfaturi de la voi referitor la curatarea pestilor de solzi...cat mai usor posibil...mi-e mila de sotieAttached FilesLast edited by valeriuciprian; 4 September 2010, 21:44.sigpic
Comment
Comment