LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bag eu o informatie free...pana la regionala de la anu de la Bucuresti...in afara de baltile private iti trebuie permis de pescuit.
    Maine iar dau o tura la Dunare...avem o ieseala cu galatenii in weekendul 1-3 oct si vrem sa halim si un pestisor...spre sa iasa ceva ca acum 3 zile nu a miscat nimic...bine nici rapitorul nu a sarit prin apa.
    sigpic

Comment

• Cand ai timp pune si tu o poza cu monturile pentru dunare, asta daca vrei sa ne impartasesti secretul incepatorilor ca mine.
      AM fost de curand pe dunare , esec total, un somn de 200 grame pe care l am eliberat.

Comment

• Frumos gestul tau crull de a elibera acel somotel...oricum in regulament scrie ca somnul sub 50 de cm se elibereaza
        Si...daca te referi la mine la chestia cu monturile vezi la postul 444 ce am folosit la ...maine voi pune niste poze cu pestisorii de silicon cu care am dat la rapitori...in rest pentru somn...coropisnite,ficat de vita stricat (asta e mai scarbos de folosit) si rame negre groase.
        Fir intins.
        sigpic

Comment

• @valeriuciprian - S-a marcat cu regionala. Da pot sa vin ca spectator nu ? Si dupa, cumpar si eu. Multam mult pentru info. In iarna asta rezolv cu permisul asta odata si pt totdeauna.
          La stationar stiu sa urez da' la rapitori nu stiu cum se ureaza. Lingurite sclipitoare merge?
          Iertare daca gresesc.

Comment

• Dion...Merge si lingurite sclipitoare...da numa' intre noi...tot fir intins se ureaza...sau sa ma kak in sculele tale(asta e made in Galati )
            Iar cu permisul...vezi ca trebuie vizat in fiecare an calendaristic...daca ti-l faci in decembrie 2010 de la 1 ianuarie 2011 nu mai e valabil...deci an calendaristic.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Dion View Post
              Te rog, daca se poate, cateva detalii : este departe de Bucuresti acea balta? Pentru un biban ca cei prinsi de tine merita o iesire, mai ales ca n-am prins asa mari niciodata. Trebuie sa ai permis de pescuit pe Dunare ca sa pescuiesti acolo ? Dau o tuica faina pentru orice informatie.
              Poi este in judetul Teleorman,pe langa Turnu magurele.Aprox 130km de bucuresti.comuna Seaca.drum oarecum accesibil(adica betonat dar plin de gropi)Balta este privata dar noi estem in romania deci am intrat cu pile moka.acum e si dupa noroc,cei care detin balta au zile cand baga navodul deci ori iti agata sculele,ori il sperie de nu mai vezi miscatura.

@valeriu asta cu sa ma kak in sculele tale nu e numai la voi si la noi se aplica dar doar intre pescari.si asta cu permisu yo merg la risc, daca ma prinde de 3 ori pe an cate 20ron "donatii" tot nu face cat permisul.
              Last edited by Carmelo; 24 September 2010, 00:15.
              Fara Semnatura.

Comment

• Salutare la toti pescari loganisti si nu numai pentru permis iti mai trebuie si pg.ca sa poti da pe dunare {dion asta trbuie stiut ).se mai spune kakat in geanta nu in scule asa este la noi la cl.fir intins este blestem

Comment

• da cl 02 ysa , normal ca in geanta , sa fie sigur , ca in undite poti sa` scapi )

Comment

• La Pescuit

Pe Dunare ...
                    Attached Files

Comment

• stiam ca pentru pescuitul in ape de frontiera este de ajuns o viza(stampila) pe permisul de pescuit eliberat de orice agvps contra unei sume modice 5-7 lei.permisul de granita,fizic,nu mai exista
                      ubi concordia ibi victoria

Comment

• la Budeasa / jud Arges
                        Attached Files
                        STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• pe aici eram pe undeva pe dunare sau cel putin prin apropiere
                          Attached Files

Comment

• nu am reusit sa va scriu nimic ca pozele au fost postate de feciormiu,pe Dumare nu se prea prinde peste nu stiu de ce ?eu am prins pe Dunare dar la intinsura la geopi NU

Comment

• or fi trecut baietii de la electrica s.a. pe acolo.pe unde trec nenorocitii aia,nimic nu se mai prinde 2-3 zile
                              ubi concordia ibi victoria

Comment

• geop(GROPI)

tind sa cred ca ai dreptate DRAGOS
                                Last edited by cl 02 ysa; 28 September 2010, 12:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google