LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ieri am fost si eu putin pe dunare si nu m-am ales decat cu un ciortan ca palma si cu o lanseta rupta.poze am uitat sa fac
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Din pacate in aceasta perioada a anului pestele cade mai mult spre fundul apei! De acea nu se mai prinde...Avatul este singurul peste care sare acum..chiar disperant uneori pe frumoasa noastra Dunare,dar sincer eu il prind doar de placere nu sa si mananc ..este un peste cu prea multe oase!
      CARPE DIEM!

Comment

• aveti idee la mihailesti - buzau se mai face ceva treaba? au mai marit taxa? era 70 in vara
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• salutare,eri in .21.11.2010 am fost pe Dunare la kmm 400 si am luat 2 ciortani frumosi cam 500-600 gr.un bibanoi mare cam tot asa si 3 platici frumusele poze am dar nu stiu sa le pun,in rest nu sa prins peste ca zilele trecute ciortan 7,12,20kg \ zi

Comment

• Daca nu ai poze inseamna ca e minciuna.suna-ma ca iti spun eu cum sa pui sa vedem si noi ce ai acolo
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Si eu am iesit ieri la pescuit cu un prieten de la LC ..la Dunare...ne am trezit cu noapte-n cap si din pacate captura a fost ..1bucata avat la el...iar la mine...nu pe dunare ci pe un mic rau cateva stiuculite...astea ceva mai mari decat lingurita folosita..deci...cam gata sezonul de pescuit!
              CARPE DIEM!

Comment

• Laur-ZCL-am sa te sun daca imi dai si numarul de telefon ,chiar ma intereseaza sa va arat si alta data daca am sa prind,multumesc de ajutor

Z-C-L astept nr.de telefon
                Last edited by cl 02 ysa; 25 November 2010, 09:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pozele din 21-11-2010! Si nu e minciuna!!
                  Attached Files

Comment

• vine sezonul la copca
                    nu am dat niciodata , ceva sfaturi ?

Comment

• Un colac mareee...serios...si eu vreau sfaturi...nu am dat niciodata.
                      sigpic

Comment

• "Antigelu' personal" cat mai nediluat si fierbinte daca se poate.

Comment

• ce momeli se folosesc pe timp de iarna la copca ?
                          ce specii trag mai des ?
                          nu a dat nimeni la copca ?
                          Dion , ce zici tu acolo este un "must have"

Comment

• pescuitul la copca se compune din vin fiert sau tuica fiarta si foarte multaaaaaaaaa rabdare ca si momeala, pestisor viu daca ai de unde sa il ei, lingurite rotarive si oscilante (sint mai atragatoare ) buchet de rima rosie ,sunca de porc taiata foarte subtire,ca si specii de pesti; stiuca,salau biban .

Comment

• pai si cum naiba dau eu la rapitor intr`o gaura cu lingurita ?

Comment

• Pai nu mai lansezi...ci lasi lingurita la fund...adica mulinezi pe verticala...nu pe orizontalaAsa zic eu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google