LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi dau seama ca asa , dar e ciudata operatiunea

Comment

• E ciudata...si la copca e mai greu de prins...pentru ca dai la punct fix...sa ii zic asa...nu ca atunci cand ai 10-15 metrii patrati la dispozitie sa lansezi unde vrei (ma refer la blinkereala).
      sigpic

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
        aveti idee la mihailesti - buzau se mai face ceva treaba? au mai marit taxa? era 70 in vara
        la mihailesti e inchisa balta pana in primavara pentru ca se repopuleaza.se incearca scaparea de ciortan.taxa va fi de 100 ron am inteles
        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• pe dunare

sal ! am vazut ca dati pe dunare,as vrea sa ma duc si eu la peste pe dunare(zimnicea) aveti idee daca imi trebuie permis?am auzit ca trebuie permis special deoarece e zona de frontiera?

Comment

• @CataFOF - Asa cum spune colegu "CL 02 YSA", este prima conditie care trebuie indeplinita pentru a pescuii la copca. Dupa parerea mea (nici eu n-am pescuit pana acum la copca, dar cateva nopti petrecute pe balta prin septembrie si octombrie m-au convins pe viata de aceasta necesitate), restul este istorie si poze cu capturi evident. Poate voi incerca si eu odata pescuitul la copca, dar sincer, in aceasta perioada prefer "pescuitul la supermarket". Nu stiu cum se ureaza in acest caz, incerc una originala: TERMOSURI MULTE SI FIERBINTI. Sper sa fie de bine.

Comment

• MariusSel...Nu iti trebuie un permis special...dar iti trebuie o hartie chiar de la Politia de Frontiera.Eu unul pescuiesc pe Dunare de ceva timp fiind foarte aproape...niciodata nu m a intrebat cineva de sanatate.Acum nu mai merge mai nimic in afara de Avat..si ala e pretentios..dimineata pe la primele ore..si dupa ora 12...Iar fara un termos plin cu o tuica..vin fiert...nici nu se merita sa mergi la pescuit pe frigul asta!
              CARPE DIEM!

Comment

• ai dreptate valeriuciprian numai ca se lasa lingurita aproape de fundul balti si dupa aceea sa misca doar batul de lanseta NU se murineaza (numai daca apa este foarte adinca 4-5-6 metri )batul se misca in sus si in jos mai tare sau mai incet in functie de ce lingurita pui mai grea sau mai usoara ;sa aveti ceva in geanta;

Comment

• nimeni nu mai merge pe frig (ger) la pescuit de rapitor?????????

Comment

• Din pacate vad ca mai nimeni nu merge pe gerul asta! Desi am fost vreo 2h undeva pe o balta...nici macar nu a meritat sa fac vreo poza la asa capturi de stiuca.Merge la pestisor viu...dar e ceva mai mare decat acel pestisor!
                    CARPE DIEM!

Comment

• este naspa si pe Dunare vine apa mare ,deja in unele locuri a intrat in padute asa ca nu se prinde nimicuta.

Comment

• Traiasca copca fratilor. Doar acolo se mai poate pescui. Eu unul am pus punct. Urmeaza mentenanta sculelelor si eventual doar o reevaluare a optiunilor de la anul. S-auzim de bine si iarna frumoasa tuturor.

Comment

• salutar,nici de copca nu este nici de dunare sper sa ajung pe canalul siderurgic la pestisor viu cu vre-o 3 lansete si cu una sa dau la GUME sa nu inghet ,am sa va anunt daca intep vre-o SIRENA

sarbatori fericite la toti PESCARI din RO si la anul sa aveti parte de ffffffffffff multe capturi
                          Last edited by cl 02 ysa; 24 December 2010, 11:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Craciun linistit si fericit alaturi de cei dragi va doresc la toti pescarii si nepescarii !!!!!

Comment

• astazi 09.01.2011 am esit pe canalul siderurgic CL la gume unde este apa inghetata partial nu am prins nimic ca am stat doar 1h ma ploat de ma rupt, uni pescari dadeau unde erau ochiuri desghetate de la pasari pa linga mal mai incercau la JAPPPPPPPPPPPPP.Asa ca astptam primavara.

Comment

• Momentan chiar nu se merita sa mergi sa tremuri degeaba! Doar daca ai un termos cu ceva tuica fiarta si chef de stat la copca pe lacuri inghetate.Captura..ceva carasei mici dar buni la tigaie cu mamaliguta.Sa fi impatimit chiar nu mai ti seama de frig,dar cand vi acasa cu o captura mica,te mai ia si consoarta ma baiete pentru atata ai stat tu la balta sa tremuri..deci..sa vina caldurica!
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google