Ieri ma indreptam de la Braila catre Galati pe dig, iar in apropiere de Galati erau cativa pescari care dadeau la copca in baltile de acolo.
LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )
Collapse
X
-
salutare la toti baeti PESCARI astazi 14.01.2011 am foat la a.j.p.s. de am platit cotizatia si tot astazi am lasat permisul pentru stampila PG am vorbit cu oficiali de la a.j.p.s si au spus ca se poate DA fara probleme pe canalele ; siderurgic,dorobantu,rasa pentru ca ei sunt in litigiu (judecata) cu cei de acolo si pina nu se da o setinta tot ale lor sunt, se poate pescui cu permisul vizat pe anul.......vorbim de jud.CALARASI ,ca cei ce zic ca sunt ale lor canalele FAC ABUZ
Comment
-
Originally posted by crull View PostIeri ma indreptam de la Braila catre Galati pe dig, iar in apropiere de Galati erau cativa pescari care dadeau la copca in baltile de acolo.
Sambata poate ma infiintez pe baltoaca...sa vad cum e vremea.
Fir ca laserul tuturor.sigpic
Comment
-
La pescuit:Attached Files- Imag027.jpg (73.1 KB, 173 views)
- Imag028.jpg (66.9 KB, 169 views)
- Imag029.jpg (77.4 KB, 169 views)
- Imag030.jpg (61.1 KB, 167 views)
- Imag031.jpg (58.7 KB, 157 views)
- Imag032.jpg (72.2 KB, 58 views)
- Imag033.jpg (77.1 KB, 55 views)
- Imag034.jpg (62.3 KB, 43 views)
- Imag035.jpg (66.5 KB, 41 views)
- Imag036.jpg (59.4 KB, 44 views)
- Imag037.jpg (55.6 KB, 50 views)
Comment
-
dedicatie pentru Valeriucipriansigpic
Comment
-
Originally posted by ice View Postdedicatie pentru Valeriuciprian
Se vede eticheta de la metro pe ei...
Daca intradevar e adevarat vreau sa ii gust samabata seara la Brasov...baga-i la congelator...sa mananca si gura noastra peste ardelenesc
Nu acum fara misto'...ai fost la peste?Unde?...ca pe Aries la Buru am vazut niste locuri splendide de dat la peste...da am avut timp cand am fost la voi?Last edited by valeriuciprian; 3 February 2011, 18:34.sigpic
Comment
Comment