LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ieri ma indreptam de la Braila catre Galati pe dig, iar in apropiere de Galati erau cativa pescari care dadeau la copca in baltile de acolo.

Comment

• Si ce anume prindeau? Cativa guvizi? Eu nu mai merg la copca..am incercat dar prea slaba captura ca sa mai stau pe gheata destul de subtire acum si foarte periculos.
      CARPE DIEM!

Comment

• multam de pont . oricum 100 nu mi se pare chiar mult la cat de bine se prinde.
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• salutare la toti baeti PESCARI astazi 14.01.2011 am foat la a.j.p.s. de am platit cotizatia si tot astazi am lasat permisul pentru stampila PG am vorbit cu oficiali de la a.j.p.s si au spus ca se poate DA fara probleme pe canalele ; siderurgic,dorobantu,rasa pentru ca ei sunt in litigiu (judecata) cu cei de acolo si pina nu se da o setinta tot ale lor sunt, se poate pescui cu permisul vizat pe anul.......vorbim de jud.CALARASI ,ca cei ce zic ca sunt ale lor canalele FAC ABUZ

Comment

• Originally posted by crull View Post
            Ieri ma indreptam de la Braila catre Galati pe dig, iar in apropiere de Galati erau cativa pescari care dadeau la copca in baltile de acolo.
            Si n-ai zis nimic...bravo
            Sambata poate ma infiintez pe baltoaca...sa vad cum e vremea.
            Fir ca laserul tuturor.
            sigpic

Comment

• si stiuca unde e ?
              STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• in balta !!
                sigpic

Comment

• duminica am fost la pescuit la stiuca in Gura Canalului Siderurgic dar nici o trasatura am inghetat la greu, am postat cite ceva

Comment

• salutare,iarna nu sus PESCARI ????????

Comment

• Sunt si iarna,am fost ieri dar nimic.Dupa 2ore de dat la japca dupa somn sau fitofag nimic.Am dat fuga acasa fiind super frig
                      CARPE DIEM!

Comment

• frumose capturi ICE tineo tot asa

Comment

• @cl 02 ysa- Mariane, ai avut curaj sa iesi pe frigul asta?
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by ice View Post
                            dedicatie pentru Valeriuciprian
                            Merci de dedicatie...ti se va intoarce inzecit

Se vede eticheta de la metro pe ei...
                            Daca intradevar e adevarat vreau sa ii gust samabata seara la Brasov...baga-i la congelator...sa mananca si gura noastra peste ardelenesc

Nu acum fara misto'...ai fost la peste?Unde?...ca pe Aries la Buru am vazut niste locuri splendide de dat la peste...da am avut timp cand am fost la voi?
                            Last edited by valeriuciprian; 3 February 2011, 18:34.
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google