LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa tot sa mergi la peste
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• mama lui de pastrav , ce l`as afuma umpic asa in crengi de brad

Comment

• Pescuit la copca nimeni? Vad ca pe aici doar noi Dunareni comentan,Galati,Calarasi Turnu Magurele...si mai rar altii...impatimiti de pescuit sunt multi..dar nimic pe timp de iarna asa i? Noi am incercat ceva...dar nu avea rost sa postam ceva daca nu am prins nimic pe gerul asta.In rest sa nu va zic bafta...ca ma injurati...ci fir intins tuturor.
        CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
          Merci de dedicatie...ti se va intoarce inzecit

Se vede eticheta de la metro pe ei...
          Daca intradevar e adevarat vreau sa ii gust samabata seara la Brasov...baga-i la congelator...sa mananca si gura noastra peste ardelenesc

Nu acum fara misto'...ai fost la peste?Unde?...ca pe Aries la Buru am vazut niste locuri splendide de dat la peste...da am avut timp cand am fost la voi?
          Am fost in toamna pe valea Posaga la o pescarie privata
          sunt si pe vale dar nu asa de mari ,de 2ori au fost scapati pe vale din crescatorie
          Intradevar sunt multe locuri de pescuit in zona
          sigpic

Comment

• ascutiti ACELE dragi pescari ca va veni timpul sa-l besicam,pe lacuri pe Dunare vom vedea zise orbul.

Da GUSI am esit si voi esi mereu daca la noi nu se tine traditia.

comunic cu majoritatea jud.unde sunt pescari dar CL LOGANISTI nu prea vezi pacat ca avem si lacuri si Dunare imi cer scuze in afra de tine care mai esi la un pescuit
            Last edited by cl 02 ysa; 16 February 2011, 11:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pescuitul Crapului, o enigma pe intelesul tuturor 2 - are cineva acest volum?
              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Din ciclul sa nu face-ti ca ei: Zatu si zdac in lupta cu stiuca =))

Pescarii amatori..am ras sa mor la acest clip...doamne cat isi bat unii joc de acest frumos sport numit pescuit!
                CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by 89.MIR View Post
                  Pescuitul Crapului, o enigma pe intelesul tuturor 2 - are cineva acest volum?
                  nimeni ? ?
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• si cateva capturi ale unui prieten
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• frumoasa rau stiuca aia , abia astept sa dea impic caldura sa ies si eu la rapitori

Comment

• Originally posted by dany_uhp View Post
                        http://www.youtube.com/watch?v=xTx6K0g3opk
                        Pescarii amatori..am ras sa mor la acest clip...doamne cat isi bat unii joc de acest frumos sport numit pescuit!
                        Sa plictisit si a iesit singura)))
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                          frumoasa rau stiuca aia , abia astept sa dea impic caldura sa ies si eu la rapitori
                          In curand o sa "iti arunc" manusa...pardon batul...deci fii pe felie.
                          sigpic

Comment

• Salutare. Eu acum am descoperit acest film. Foarte tare. Despre baieti, numai ganduri de bine si mii de multumiri pentru ce-au facut.
                            Referitor la intrebarea ta, eu vreau sa cumpar partea a doua. Pe site-ul lor, este conditionat de cumpararea de produse de cel putin 100 de RON. O sa caut pe la magazinele de specialitate.
                            In alta ordine de idei, foarte slaba activitatea pe aici (referitor la capturi normal). Eu incep mentenanta la scule de astazi. Se apropie sezonul si trebuie sa fim pregatiti. Numai de bine tuturor.

Salutare. Revin cu o corectura: am uitat sa specific ca am dat un raspuns lui @89.MIR. Scuze de postare dubla.
                            Last edited by Dion; 3 March 2011, 17:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nici o pescuiala??
                              am fost duminica la un clean dar nimik defapt niste degetari de 10 cm...nici nu avea rost sa stric o poza cu ei..
                              sigpic

Comment

• Salutare frati pescari. Sambata ies la o bibaneala ca nu mai am rabdare. Trec pe la balti sa vad ce va fi anul asta. Prima balta va fi la "Maioru" unde anul trecut am avut una captura crap de 2.7 kg (foto am postat anterior), apoi mai vad pe unde ma opresc. Oricum ies la plimbare si daca se poate, arunc si batul in apa. Ca idee, la inceputul lui aprilie am planificat prima iesire serioasa pe balta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google