LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prima escapada
    Dupa cum am precizat anterior am dat o fuga pana la "Maioru" pentru informatii proaspete. Prima impresie: gheata la mal pe tot lacul
    Evident n-am rezistat tentatiei si am aruncat doua undite intr-un ochi de apa dezghetata pe la mal. Rezultatele se vad in foto.
    A venit nenea patronul si cu paznicul pe la ora 12, dar nu ne-a taxat (am fost impreuna cu un prieten). Am cerut informatii referitor la pescuitul pe anul in curs pe aceasta balta, dar raspunsul a fost dezamagitor. Adica: nu stie inca cu ce cantitate si ce modele de peste va popula balta in urmatoarele saptamani, drept pentru care nu a hotarat ce taxa va cere anul acesta. Ne-am inteles sa-l sun pe la sfarsitul lunii pentru mai multe informatii. Mi-a recomandat o alta balta pe care a administreaza sa o vizitez si anume LUPSANU. Daca se poate, ma puteti ajuta cu ceva info referitor la balta Lupsanu? Pe diverse site-uri de specialitate, informatiile sunt foarte sumare. Dau o bere rece pe balta cand ne intalnim pentru orice informatie.
    Cam atat, dar nu in ultimul rand, am tras fratilor o baie de soare superba, am stat in tricou, deja am capatat primul bronz pe anul acesta. Era sa uit, la plecare pe la ora 15 si ceva, balta se dezghetase complet, a aparut si prima broasca, primul sobolan de apa, serpii nu cred ca s-au trezit inca.
    Masina, ca de obicei, am umplut-o efectiv cu noroi, dar n-am ramas inzapezit
    Primavara calduroasa la toti va doresc.
    Attached Files

Comment

• Duminica 13 martie am fost pe Neajlov, apa mare si tulbure, nici o trasatura - am incercat la carasel viu , viermusi , si lingurita .
      Dar tot am stat vreo 5 ore ca era soare , frumos si cald.
      Attached Files

Comment

• Originally posted by Dion View Post
        Prima escapada
        Dupa cum am precizat anterior am dat o fuga pana la "Maioru" pentru informatii proaspete. Prima impresie: gheata la mal pe tot lacul
        Evident n-am rezistat tentatiei si am aruncat doua undite intr-un ochi de apa dezghetata pe la mal. Rezultatele se vad in foto.
        A venit nenea patronul si cu paznicul pe la ora 12, dar nu ne-a taxat (am fost impreuna cu un prieten). Am cerut informatii referitor la pescuitul pe anul in curs pe aceasta balta, dar raspunsul a fost dezamagitor. Adica: nu stie inca cu ce cantitate si ce modele de peste va popula balta in urmatoarele saptamani, drept pentru care nu a hotarat ce taxa va cere anul acesta. Ne-am inteles sa-l sun pe la sfarsitul lunii pentru mai multe informatii. Mi-a recomandat o alta balta pe care a administreaza sa o vizitez si anume LUPSANU. Daca se poate, ma puteti ajuta cu ceva info referitor la balta Lupsanu? Pe diverse site-uri de specialitate, informatiile sunt foarte sumare. Dau o bere rece pe balta cand ne intalnim pentru orice informatie.
        Cam atat, dar nu in ultimul rand, am tras fratilor o baie de soare superba, am stat in tricou, deja am capatat primul bronz pe anul acesta. Era sa uit, la plecare pe la ora 15 si ceva, balta se dezghetase complet, a aparut si prima broasca, primul sobolan de apa, serpii nu cred ca s-au trezit inca.
        Masina, ca de obicei, am umplut-o efectiv cu noroi, dar n-am ramas inzapezit
        Primavara calduroasa la toti va doresc.
        asa zisele "regine" mai bine le arunci. se zvoneste ca sunt purtatoare de tenie.
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Si eu am fost Duminica asta la pescuit cu al meu coleg si impatimit Carmelo....Nimic...pe Dunare decat apa cat vezi cu ochii....Apa este rece sloi deci...momentan nu merge nimic poate doar la japca.
          CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
            asa zisele "regine" mai bine le arunci. se zvoneste ca sunt purtatoare de tenie.
            Multam de informatie, nu stiam acest lucru referitor la "regina". Eu am luat-o pentru a o impresiona pe colega de apartament, sa vada ce pescar bun sunt.

Comment

• salutare fratilor,frumoase capturi ai ca de MARTISOR tineo tot asa

Comment

• avem un pescar nou printre noi
                Attached Files

Comment

• Originally posted by cl 02 ysa View Post
                  salutare fratilor,frumoase capturi ai ca de MARTISOR tineo tot asa
                  Sal. Multam de felicitari. Se apropie incet dar sigur deschiderea sezonului.

@razvan05 - super tare frate, dar nu ne-ai spus unde da cu batul ca sa nu-l deranjam. Bestiala creatia. Oricum, sa-i uram bun venit in lumea noastra.

Comment

• salutare , cred ca sfirsitul de saptamina 26-27.03.2011 avem sa dam la cooooopca la cit de frig este si are sa vina un altul

Comment

• Salut baieti sunt cam verde pe aici dar vreau sa spun ca am iesit pe 26 la gropeni braila pe dunare si am avut 3 apeluri la porumb din care am prins doar 1 la 3,5 kg un crap bine inteles m-a disperat in schimb vantul abia astept sa vina sambata urmatoare.

Comment

• poze !!! altfel sunt pescaresti

Comment

• pescar

Originally posted by gabi66 View Post
                          Salut baieti sunt cam verde pe aici dar vreau sa spun ca am iesit pe 26 la gropeni braila pe dunare si am avut 3 apeluri la porumb din care am prins doar 1 la 3,5 kg un crap bine inteles m-a disperat in schimb vantul abia astept sa vina sambata urmatoare.
                          Am incercat si eu pe Dunare la tot felul de momeli,apa este foarte rece,si ma mir ca ai prins...deci poze..altfel nu credem! Ramane doar ideea de minciuna pescareasca..Daca ai totusi dreptate...Fir intins in continuare.
                          CARPE DIEM!

Comment

• Problema este ca nu am poze si doar am filmat putin.Videoclipul este destul de maricel dar am facut o poza din filmulet sa vedeti "minciuna pescareasca".
                            Attached Files

Comment

• eeee ! asa mai vi de acasa. super captura !

Comment

• Un pont : s-a prins bine, dupa ora 12 , crap la 1-3 kg, duminica trecuta (27 martie) pe Movilita2.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google