LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poze

Dupa cateva luni de repaus...iata si prima captura mai importanta..un Novac la 3kg prins la japca in barajul de la Izbiceni-Olt.
    Attached Files
    CARPE DIEM!

Comment

• Muuuuuuuuuuulta liniste observ. Ori este prohibitie totala, ori au secat apele Romaniei.

Originally posted by ZEU69 View Post
      Sa ma tii si pe mine la curent!!
      Merci
      Scuze pentru raspunsul meu tardiv.
      Permisul ANPA si avizele de activitate (fostele PG-uri) se pot obtine si personal, fara a fi inscris la o asociatie de pescari. Pentru permisul ANPA trebuie sa platesti o taxa de 30 lei la trezoreria de care apartii; cu o copie dupa aceasta chitanta si dupa BI/CI te duci la ANPA si obtii permisul. Pentru PG-uri iti trebuie copie dupa permisul ANPA si BI/CI plus cererea catre politia de frontiera (formular tipizat de la ei) si nu platesti nimic. Problema este ca trebuie sa faci aceste drumuri personal.
      Aici intervin asociatiile de pescari. Ca sa scapi de aceste drumuri (la ANPA si la fiecare politie de frontiera, in cazul in care vrei sa pescuiesti pe raza mai multor judete la frontiera), te conditioneaza sa devii membru al asociatiei de pescari si normal contracost (prin cotizatia de membru) iti elibereaza permisul ANPA si iti obtin PG-urile (asta daca asociatia sau ajvps-ul a obtinut dreptul de a face acest lucru). Anul acesta le poti obtine personal, la anul nu stiu daca este la fel. Eu am preferat sa devin membru al asociatiei de pescari Lucioperca (cotizatie 20 lei pe an) ca sa scap de stat la cozi si de alergat pe la politie.
      Sper ca am fost coerent in explicatii, daca nu, raspund la orice intrebare.

Comment

• ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se pare ca emigrara toti in Congo

Comment

• E clar, a picat netu' la toti

Comment

• o mica captura de simbata 18.06 la care se mai adauga niste carasi frumosi dar nu i-am pozat decit pe mustaciosul asta mic !!
            Attached Files
            sigpic

Comment

• In sfarsit, suntem doi pescari pe-aici.
              Felicitari. Daca asta este o mica captura, cel mai mare cat a avut?
              Sa-ti traiasca juniorul, presupun ca a fost partas la aventura.

Comment

• mersi...juniorul nu a fost la peste cu tati ca am plecat pe la 04.00 dimineata,iar cea mai mare captura a fost un novac de vreo 4.300 kg deci nu prea departe!!
                sigpic

Comment

• nu a mai pescarit nimeni zilele astea?
                  sigpic

Comment

• Prea multe vijelii ca sa mai iesi la pescareala,,sa se mai domoleasca si fac si eu o iesire la balta,,,oricum frumos crapalau ai prins Dragos..este mai mare ca baiatul tau!
                    Bafta la bunicul crapalaului ala din poza,,sa il prinzi si pe ala!

Comment

• Buuuuun. Deci suntem 3 pescari pe aici, e de bine. Mai sunt sperante de mai bine. Chiar ma gandeam sa ma las de pescuiala (aiurea, vorbesc prostii, e ca un "drog").

Comment

• suntem mai multi!
                        Attached Files

Comment

• Respectul meu prietene. Ai reusit sa impresionezi foarte mult cu aceasta fotografie. Cel putin pe mine ma lasat paf.
                          Ai totul acolo: persoana dvs., masina, arsenalul (frumos lansat), natura (superba locatia) si evident nobilul mustacios.
                          Felicitari autorilor.

Ceva detalii despre partida se poate?

Comment

• Salutare
                            Nu stiu ce faceti voi, dar eu ma duc la pescuit maine.
                            Fire zbuciumate la toti.

Comment

• Originally posted by ghiaurul View Post
                              suntem mai multi!
                              m-ai inrait. cred ca luni dorm pe balta
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• si eu si eu , luni ma duc , nu mai calc weekendurile deloc pe balti.
                                revin cu stiri dupa ce vin.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google