LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Dunare anu asta foarte slabe capturile. Apa multa peste putin, pescari cu plase cat vezi cu ochii...
    AM fost acum o saptamana la km fluvial 388 la calarasi, 2 platici si un salau,captura pe 2 zile a 3 pescari.
    Duminica am fost la pichetul vechi ,la chiciu, o mreana, tot asa captura impartita la 3 pescari

Comment

• pai baza tot pe la Delta sau Dunare ramine ,astia cu iazurile sunt toti niste escroci in mare parte ....cer sume intre 50-100 Ron pe zii peste...canci...si mai au tupeul sa puna si limite pe ce prinzi.....cind tu de fapt prinzi max 1-2 kg pe zi la iazul respectiv...daca ii prinzi si pe aia..dar pasiunea e pasiune!!
      sigpic

Comment

• Am fost si in delta, slab si acolo.
        De aia imi place mie dunarea, prind nu prind pescar ma numesc. Eu am alergie la baltile private de mult timp.

Comment

• multam de informatie, am fost si eu pe RAU la Unirea 1 km mai sus unde nu puteai sa ajungi la apa ca scazuse foarte mult si foarte repede era namol com 3m si era destul de greu sa scoti pestele care il prindeai am prins eu platica (batca ) si mai mici ,scobar ,nici un fel de craop sau caras ce sa mai zic de sonm in total 3.5kg si cei doi cilegi de suferinta cam tot la fel ne multumim si cu atit.(am sa va pun si poze )

Comment

• Se pare ca se anima un pic situatia. Este de bine.

Comment

• Pozele promise de pe RAU!
              Attached Files

Comment

• Astazi 25.09.2011 la pescuit pe Dunare cu prietenul meu Tony marmelada + captura de astazi foarte slaba:
                Attached Files

Comment

• @CL 02 YSA- Mariane, ati prins ceva. Am fost si noi azi pe Dunare, la "Pichet" si am prins vreun kilogram de guvizi...
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Locatia-lacul Cincis, vineri si sambata, am prins mai multa bere decat pesti
                    Attached Files

Comment

• pentru Gusy salutare, daca vrei sa prinzi si sa te simti bine mergi pe RAU la unirea si iti pot garanta ca este totul OK dar sa stii ca mai tirziu de ora 9.30--10--10,30 nu mai pune botu la nimic, ideale sunt orele 05,00--9.30 se poate prinde orice

Comment

• Acum o saptamana pe Dunare.2.5kg avat + scobar
                        Attached Files
                        Fara Semnatura.

Comment

• salut Carmelo in ce zona a Dunari la-i lovit ? tine-o tot asa

Comment

• Intre zoenele 600-601 Portul Tr Magurele.
                            Fara Semnatura.

Comment

• Multam carmelo

Comment

• vine iarna, unde dam la copca ??????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google