la votka
LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )
Collapse
X
-
Nu stiu daca e locul potrivit, dar vin si eu cu o intrebare:
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale dezvolta Ordinul 15/20.01.2011 privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv. Totusi, de ce doua permise (ANPA vs AJVPS), ce drepturi ai cu unul fata de celelalt? Trebuie amandoua? De ce? Poate ma lamureste si pe mine cineva, si nu numai pe mine. Cum poti sa pescuiesti in alt judet, si daca este vre-o taxa?
Fir intins.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
Originally posted by cl 02 ysa View Postpescari de Dunare ,daca ati mai fost si pe unde se prinde peste
Comment
-
salutare,pe data de 04.12.2011 cind la Calarasi erau 15-16 grade am mers la pescuit cu un amin am dat intr-o crescatorie in zona, unde de la ora 8,30 pina la 13,45 nu am avut nici o trasatura eu colegul 2 carasi cit palma cred ca sa racit apa din cauza asta nu mai trage.nu stiu ce sa mai zic, pe Dunare nu a mers toata vara in crescatorii la fel CE O FI ? parerea mea ca trebuie facut ceva strins semnaturi cei in drept sa discute la min. mediului sa se ia o hotarire scra pe dunare la cei cu CURENTUL pe toata dunarea.
Comment
-
Originally posted by cl 02 ysa View Postca idee, nu cred ca mai exista PESTE in Dunare am sa fiu grijuliu cu pozele care le am cu capturile ca in scurt timp vor fi de poveste. TRBUIE FACUT CEVA si broastele sunt curentate
Craciun linistit si plin de caldura alaturi de cei dragi va doresc la toti.
Comment
-
Am inteles----dar la mine la CL in speta OLTENITA sa desfiintat POL.DE FRONTIERA si am inteles ca sar putea la GIURGI sa se aplice viza dar nu se stie nimc sigur nu au nici formulare ca trebueste tiparie in alt mod alt jud. alt inspectorat alt nume (sef) Sa vedem zise PESCARUL
Comment
-
Comment