LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• impresii de la pescari .... )
    du-te cu ei sa-ti faci idee la fata locului ...
    sunt si eu inrait cu pescuiala... si cunosc povestile de dunare si delta...
    spor sa aveti baieti si sa veniti cu traistile pline
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Pot sa dau impresii de la ultima incursiune in delta , acum 3 saptamani, am fost la Dunavatu de Jos (locatia...balta de jos),super ok.
      Adevarul este ca era mai multa apa , nu era nici dunarea asa de scazuta ca acum.
      Am plecat vineri noaptea la 2,ne-am intors duminica dimineata .... am prins 30kg de ciortan , caras si platica pe 3 persoane...fiind total nepregatiti , am pescuit la ce am avut , viermi, si mamaliga.
      Acum 3 zile am fost pe niste balti in apropiere de Tr.Magurele si am prins aproape nimic .....3 pesti.
      Acum suntem pregatiti de delta dar nu cred ca o sa ne ajute nivelul apei care este f scazut.Mergem putin mai sus la Murighiol.
      Fara Semnatura.

Comment

• Misto in delta si de data asta.20Kg , 3 persoane , 12ore.
        Si cu poze de data asta.
        Attached Files
        Fara Semnatura.

Comment

• Mah voi ati fost in Delta pt 20 de kg de baboi din asta mic?
          De ce nu ati zis,,ca va duceam eu la o balta cu 20 de lei pe zi si prindeati muuult mai mult decat ce aveti voi acolo. La balta aia prinde socra-miu la O UNDITA si 10 kg de peste in cateva ore. Am fost acum doi ani acolo de 1 Mai cu BobyRed si Pacanel si au prins baietii peste foarte frumos. Balta se numeste GHORGHE DOJA...iar acolo cand trage pestele in draci aia mari,,,il nenorocesti!

Uite dovada... http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=310

Comment

• Pe unde e Mariane, balta asta?
            Crap este?
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Este la vreo 115 km de Bucuresti si este situata intre Urziceni Si Slobozia in comuna Gheorghe Doja.
              Dupa cum se vede din poza ce este incercuit cu rosu este balta buna de pescuit.
              Prima balta de langa DN ( Fundata ) a fost si aia buna candva, pana au poluat-o niste prosti si a ramas fara peste.
              Crap este ,,dar trebuie foarte bine momit. Este foarte muuult peste mic ca palma sau mai mare si pt o distractie acolo balta asta e tocmai buna.
              Socra-miu se duce la balta aia o data la 2/3 zile si cu o undita il zapaceste. La lanseta merge de minune la BOMBA. Adica faci/pui vreo 5/6 ace in jurul plumbului spiralat,,,arcul il umpli de momeala(mamaliga) si apoi acele le infigi cu cate un viermus in cocolosul de mamaliga dupa arc. Arunci in apa momeala si in felul asta pestele muscand din mamaliga incet incet se prinde singur in ac. Poti prinde si cate 2/3 trei pesti odata la BOMBA asta. Daca dai la forfat normal cu 2/3 ace pe fir,,dai mai multe rateuri,,pe cand la Bomba ai sanse mai mari.
              Attached Files

Comment

• Nenea Ivan , mergi bre cum poti.
                Nu compari matale orice balta cu cea ce este in Delta.Am uitat sa specific in postul de mai sus ca din alea 20kg eu am prins 13 , ceilalti doi colegi au prins restul pana la 20.
                Am dat doar la 2 undite , pentru ca la mai mult nu am putut face fata....la lanseta mi-am bagat picioarele, ca am rupt 6 forface, 3 agatate, 2 taiate de rapitor si 1 am dat cu ea in pom.
                M-am plimbat cu salupa cu 100km/h , am vazut pelicani , umbra multa, nu te intreaba nici dracu de permis de pescuit sau altele....si ma oftic ca nu am avut la mine sculele de spining , sarea avatul si salaul in draci.
                Ce este enervant faptul ca mai trece cate un nesimtit cu salupa in viteza pe acolo.
                Fara Semnatura.

Comment

• o mica ieseala pe balta Calareti alaltaieri de sarbatoare asa....
                  Attached Files

Comment

• in urma unei partide de noapte la fulga am luat doua felii : una de 2kg si una de 4kg
                    Attached Files

Comment

• Ca principiul pescaresc....."ete atata ochii avea"

.... un avat aproape de kg la Dunare.Slab din pacate la rapitor,asteptam sa se mai racoreasca.

Pentru adepti de pescuit la rapitor (avat in mod special) va recomand sa folositi cicada (de la berti sau strike pro).Are niste rezultate f bune.Avatul pozat este prins la cicada(alba cu rosu)
                      Attached Files
                      Fara Semnatura.

Comment

• Boldesti Gradistea. ceva maruntisuri
                        partida de 12 ore. cantitate in doua persoane 105 kg. numai ten
                        Attached Files

Comment

• Sper ca nu sa luat tot pestele acasa..nu de alta dar in ritmul asta se alege praful de balti...

Comment

• Care din balti de la Boldesti?La ce ai dat?

Comment

• Balta Puturoasa. Nada porumb - uscat tratat cu acid n-butyric. Momeala - porumb uscat (3boabe) legate de ac.

Si pestele nu a fost eliberat... L-am vandut si o sa imi iau cinci mulinete okuma longbow lb 80.

Comment

• incearca Shimano BIG BAITRUNNER LC daca tot vrei sa iei ceva ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google