Cineva pt o o iesire pe Zimbru maine dimineata ?
LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )
Collapse
X
-
@Cristi_LCD- Pai daca nu stii sa pui problema...Ia-o cu tine, iti sacrifici o undita si rezolvi chestiunea! Eu am fost sambata cu sotia si duminica...singur! A zis ca nu se scoala de la 5 sa merga la balta!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
De la alti "mincinosi", nu de la subsemnatul: crap la Dunare 07.06.2009 si urmatoarele 2 poze, un "mic" somn, de cca.70 de kilograme prins la lanseta la confluenta Dunarii cu canalul Borcea, langa Calarasi, duminica 14.06.2009! Daca doriti amanunte, prietenul meu Iulian( foto 1, cu crapul) vi le da!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Am fost ieri pe o balta la Crevedia, unde m-a umilit consoarta. Eu am prins un amatat de caras si ea a tras 2 crapi. Aveau cam 600-700 grame unul. Eu aveam monturi sofisticate, lansete, fel de fel de momeli si ei i-am dat o undita amarata. In juma de ora a luat pestii aia... imi venea sa o atunc in apa de oftica...
Maine ma duc la pescuit pe langa Oltenita. M-am pregatit pentru pescuit la somn... O lanseta de 2.4m si 500-700g, fir de 0.40, montura pentru somn... etc. Sper sa am noroc si sa iau si eu ceva frumos... daca nu, ma multumesc si cu un crap... de data asta ma duc singur ca nu am chef sa ma umileasca si pe acolosigpic
Comment
Comment