If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se pare ca vom mai pescuii o perioada la copca.
Nu mai rabdare deja. Cand vine fratilor primavara? Nu mai pot, cred ca ma fac haiduc si ma duc sa hoinaresc codrii patriei.
O să intru pe site-uri cu bălţi ca să văd preţurile lor/zi.
Anul trecut am fost de 2-3 ori la peşte la Doja,,,Dar anul ăsta am de gând să recuperez.
Pe Hagieşti am fost acu 2 ani şi chiar am prins cu un cumnat vreo 6 kg de peşte.
Am avut trăsături frumoase acolo ,dar nu prea mai ştiu cât costă balta aia şi cum mai merge.
@ ivan Marian - Pe Hagiesti am de 2 ori acum 7-8 ani, cu rezultate foarte slabe.
Din cate vad, slaba activitate din partea pescarilor de pe aici. Chiar nimeni n-a iesit la balta pana acum?
La mine AMR = 7 zile
salutare la toti loganisti (pescari) veniti fratilor pe dunare ca nu se plateste nimic decit permisul si de restul benilor cere ii dati pe la balti faceti gratare si petreceti cu familia sunt multe locuri pe dunare de pescuit si acces auto iarba verde padure binenteles si peste daca sunteti meseriesi locuri de pescuit LA OASE< LA 388<LA BUTUCI < LA RUPTURA <IN GURA SIDERURGICULUI canal <PE FLORICA <PE JIANU < PE RAU < sunt ffff locuri si peste pe masura ,si eu sunt pescar de balti doar in timpul prohibitiei
Azi am fost cu undita la Dunare, n-am gasit momeala vie asa ca am dat cu pufuleti, nici macar nu a tresarit pluta in 2 ore. Mai erau vreo 2-3 nebuni la peste da nici la aia nu a miscat deloc...
P.S. Sunt cel mai amator pescar existent!
Am pus si traseul spre balta de peste din Doja poze dupa Google Earth...
Bobbyred uite aici mai multe detalii si poate facem un peste mai multi cand o da caldura si so termina prohibitia.
In prima balta din poze sa prins si acolo peste in dusmanie si acolo faceam multe concedii cu cortul cand eram pustan cu parintii si alte neamuri ca era si o padurice pe vremurile alea si o terasa cu casute ((Terasa Fundata)).
Acum s-au deversat niste chimicale sau a iesit vreun izvor de sulf si a murit pestele de acolo.
Oricum ambele balti sunt foate mari si merge doar balta marcata de mine in poze.
Aia a mai ramas nepoluata.
Pacat ca sunt din ce in ce mai multe balti poluate de niste .....imbecili!
Si azi am fost la Dunare, ma duc si maine, nu vrea sa traga deloc... unu de langa mine a prins un obletz cat degetul mic si atat! Era sa adorm pe scaun cu undita in mana...
Salutare. Dupa cum am zis am iesit pe balta azi.
Rezultatul:
-ora 04 si juma -- desteptarea
-ora 5 si juma -- plecarea
-ora 7 fix -- ramas impotmolit in noroi la 100 m de balta
-ora 8 si aproximativ ceva -- venit gasca de baieti cu lopeti (5 la numar, niste prieteni din sat) scos masina din noroi, dupa ce saracu calul a incercat sa rezolve problema (trecea intamplator pe acolo calul si caruta, de fapt venise oamenii la semanat)
-ora 10 si ..... -- aruncat arsenal in apa
-ora 14 fix -- scos arsenal din apa
-ora 16 fix -- intins in pat acasa
CONCLUZIA: Trebuia sa ma duc la copca sau ma las de pescuit.
Nici macar un tac, o zdranganeala, nimic, nimic, nimic.
In schimb, erau pe balta un grup de 8 lebede, mare spectacol, din pacate fotografia este total nereusita (cu telefonul).
Si foarte multe rate salbatice, nenumarate, pana acum nu am mai vazut atatea rate la un loc. In rest, o zi superba, doar dimineata multa ceata, dar dupa 10 s-a risipit si a iesit soarele.
Aaa, era sa uit, un ditamai sarpele de apa, care iesi la soare sau la vanat, treaba lui ca nu l-am urmarit.
Foarte important, am fost pe Colacu 3. Pentru cine cunoaste balta, nu se poate intra dinspre Ghimpati decat pe un mal, cel cu stana ca pe celalalt nu mai exista podetul din capatul baltii. Adica el exista, dar este daramat.
Un alt aspect de seama, nu mai era nimeni pe balta, doar eu cu "colega de apartament".
Am sa pun si niste poze cu masina in noroi. Ca idee, am fost primul care a trecut pe acel drum, nici macar o caruta, un tractor.
Si ca sa inchei, ce incepe prost, se termina si extrem de prost.
@Dion prietene vad ca esti foarte curajos, mai aveai un pic si ingropai Loganul in noroaie.
ON: Si azi am fost la Dunare cu undita, a piscat timid de vreo 2 ori, langa mine un rrom a luat vreo 3-4 carasei destui de frumosi... si cam atat, maine ma duc iarasi...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment