LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si oricum mergem de placere la pescuit
    o iesire in natura oricand e binevenita
    sigpic

Comment

• pentru cei ce locuiesc in apropiere de sovata,in satul Campul Cetatii este amenajata o balta in care se poate pescui la pastrav si la crap,pe care dupa ce il prinzi,bineinteles,il platesti,este incredibil de frumos,in cateva ore prinzi si 10 kg de pastrav,cea mai mare captura a fost de 1.5 kg,in plus ai toate conditiile,de la toalete la chiuvete unde sa te speli,bancute,etc,plus ca natura in zona aceea este foarte frumoasa,eu stau in turda si fac pana acolo cam 120 de km ,dar merita,am fost de multe ori si abia astept sa ma duc iar

Comment

• poate vom merge impreuna
        sigpic

Comment

• Salutare tuturor. Am uitat sa va spun ca la intoarcere am luat-o pe aratura, ca sa evit noroaiele. Nu mult, dar suficient sa ma doara inima.
          Oricum m-am bucurat de iesirea in natura, a fost o zi superba.

@catafof - intradevar in ultimii ani, baltile de la Colacu au fost o mare teapa, dar m-am dus pentru ca am niste prieteni in sat. Ma scapau de carat gratare, lemne si altele. O sa mai fac o iesire pe Colacu dupa Paste, ca sa ma achit de datorie fata de ei, sa le dau o bere si un gratar.
          O sa fie ultima iesire pe aceste balti.

Trebuie sa-mi fac permis si sa ma duc pe Dunare. Stiu ca ma ve-ti ajuta cu locurile si drumurile, prieteni pescari de la Dunare.

Comment

• Dion,,ai crezut ca esti cu Dusterul 4X4 ??
            Acolo este aratura curata si nu vad nici un drum..Mare noroc ai avut ca ai ajuns totusi acasa asa de repede!
            @amitaf ,,Si cat ar fi kiluu de pastrav acolo?
            Cred si eu ca te lasa aia de acolo sa prinzi peste daca la poarta il platesti!

Comment

• @ivan marian - Drumul nu se vede ca era discuit proaspat, probabil cu o zi inainte. Pana acolo intrase si tractorul.

Comment

• si tu te credeai cumva cu tractoru ? ...
                Un prieten are o vorba...va mananca-n p*$@# ... mai ales ca acuma e terenu moale ..

Comment

• Inca o data iti zic ca ai avut bafta cu satenii/prietenii ca eu unul nu as fi intrat in veci acolo !

Comment

• De acord, dar microbul e microb, n-am rezistat sa nu ies pe balta.

Comment

• Azi am fost iar la Dunare si am prins cateva guvide, le-am dat drumul ca erau mititele... De Duminica incepe prohibitia si tre sa dam bani pe la balti.

Comment

• Paste Luminos Tuturor !

Comment

• Hristos a inviat !!
                          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Adevarat A Inviat !

Comment

• adevarat a inviat

pe data de 05 04 2010 am fost la pescuit pe un canal linga crescatoria de peste la esire din CL. unde de la ora 6,30 la 9,30 ca dupa aceea a inceput sa bata vintul rau si nu a mai tras (cintarit 4,700 kg)numai caras la vermisor rasarit carasul am mai fost cu un amic unde si el a prins dar nu nstiu cit? la undita 1 bucata la 2 nu se putea da
                              Last edited by cl 02 ysa; 6 April 2010, 08:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pe mogosoaia la "bat" cu libelula prins undeva in jurul unui kg. Cu 3 telescopice. Pana a venit ala cu balta sa-i platesc 20de lei. Eram pe o parte si dea alta vreo 20 de pescari dar numai la mine a venit. Restul erau de alta nationalitate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google