De Irinele..Trebuia sa te camuflezi si tu si nu mai venea nici la tine
LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )
Collapse
X
-
am un tovaras in bloc,este sponsor pe la mai toate baltile din jurul bucurestiului...si maine se duce la peste,dar nu am intrebat unde!cert este ca vine acasa fara peste mereu....cum sa dai 1 mil pe balta si sa nu prinzi nimic!? ...cred ca umbla astia la apa,ii hraneste,ce le face de nu prinde nimic?
Comment
-
la A J P S Calarasi exista 2 balti cumparate sau in locatie cert este ca le au si se poat da in ele in prohibitie numai daca ai permis de pescuit ,baltile se afla in comuna Pevna la apr.30 km de Cl.unde a fost un coleg de serviciu si a incercat sa prinda peste sa prins caras si un CRAP 2,500.....3 kg la adus pina la 3... 4m de mal unde la scapat ca avea 2 cirlige legate pe struna si unul sa agatat de papura si la scapat (toata povestea este cu martorii) crapul a tras la PUFULETE.simbata daca ma lasa timpul sunt acolo
Comment
-
-
Acum 2 saptamani am fost la Peris, 4 bucati la 1kg fiecare. Tinuti vii pana acasa unde i-am bagat in mini lacul din curte din ei 1 bucata salonta
Taxa: 65 ron - 4 lansete. Restrictii: (am fost pe ex. sportiva) opresti intre 1 si 4kg ce este sub si peste aceste kg se elibereaza. 4 kg cantitatea maxima/bon.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
@cl 02 ysa: Parca este prohibitie din cate stiu pe Dunare in aceasta perioada. Se poate pescui ?
Vineri este programata a doua iesire pe anul acesta. Sper sa nu mai raman in noroi de data asta. Ma duc sa ma achit de gratar, pentru prietenii care m-au scos. Si de ce nu, cateva capturi de caras nu strica, macar pentru miros.
Comment
Comment