LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• captura zilei de 12.05 intrun iaz de pe linga Piatra Neamt!!
    6 idilute si un carasel in valoare de 4 kg 900 grame!!
    Attached Files
    sigpic

Comment

• frumoase IDILUTE ...DRAGOS P.N. la mine la C.L. se numeste TEN (sau varicoton) sa ai capturi cit mai multe

Comment

• salutare la baeti cred ca uichendul asta dam la copca cit ester de frig

Comment

• mersi cl 02 ysa!!
          sa fie!!
          sigpic

Comment

• Copca necopca eu am sa ies pe noroaie. Sper sa nu raman iar in noroi. Fire zbuciumate baieti

Comment

• Dupa cum am spus am iesit vineri pe balta. A fost o alta aventura (mai degraba prostie se poate numi ce-am facut, dar asta e, cand te mananca in ..... te mananca).
              Am ajuns dupa ploaie pe balta, drept pentru care a trebuit sa caut un drum de acces pana la malul apei. Dupa indelungi plimbari prin diferite localitati limitrofe baltii, am reusit sa intru cu masina. Noroc ca este o zona de pasune pe malul respectiv.
              Ca sa concluzionez:
              -a plouat toata noaptea si sambata in reprize
              -sambata la pranz vine potopul care ma facut sa plec de pe balta in fuga
              -peste, a se vedea foto (1,6 kg)
              -in afara de faptul ca am stat la aer si in natura, o partida total nereusita
              Attached Files

Comment

• nu fi suparat DION lasa ca il cocosezi TU ,astazi 24 mai am fost si eu la peste pe o crescatorie linga CL dar nu am prins decit vreo 2 kg nu a vrut de loc (caras) uitasem sa specific balta era plina de pescari BUC.dar si ei au pl. dezamagiti nimeni nu a prins crap astazi,am si poze dar nu stiu a le posta cind vine baeatul de la fac. sa auzim de bine

Comment

• Mersi YSA pt incurajari. Nu sunt suparat, stiam ca risc foarte mult plecand vineri, puteam sa plec sambata pana ieri si ar fi fost un timp excelent, dar asta e. Am uitat (colegii o sa ma traga de urechi) sa specific si balta: COLACU 3. Am luat hotararea sa inchei pescuitul pe aceste balti, mai ales ca asta a fost populata cu ciortanica ca bricheta si trage la orice. Poate peste cativa ani cand o sa faca si ei un drum de acces (sper eu dar nu cred) bun si pe ploaie sa ma mai duc pe acolo. Acum sunt in cautare.
                  In alta ordine de idei, erau doua tractoare pe balta care te tractau pana unde vroiai tu pe malul apei, contra cost evident. Unul dintre ele s-a rasturnat in balta cand se intorcea spre ferma, a vrut sa arata cat este de tare. L-au scos a doua zi cu alte tractoare, bine ca n-a patit nimic nici tractorul si nici "soferul".

Comment

• Si pe mine ma enerveaza rau de tot cei care cer de la 50 pana la cateva sute de lei sa dai la peste si ei iti ofera niste conditii de rahat. Macar de-ar baga si ei cate o masina sa faca un drum practicabil sa puna ceva pietris nu stiu ce sa puna da sa puna ca nenorocim masinile pe drumurile lor pline de gropane. Nu mai zic de alte conditii ca deja o dau in sf-uri.
                    Ps are cineva idee daca pe salba de lacuri ale capitalei se poate lua permis si pe la ce preturi?
                    Last edited by irinell24; 24 May 2010, 21:41.

Comment

• irinell24 - pe lacurile de pe langa capitala nu ma duc, asa ca nu stiu ce sa-ti zic referitor la intrebare. Incearca sa cauti pe acest site http://www.pescuitul.ro/.
                      Eu prefer mai departe de capitala in speranta unor balti mai linistite, dar din pacate nu intotdeauna la gasesti. Fire intinse tuturor.

Comment

• Nu te lua nici dupa pescuitul.ro ..mai nou se face o reclama mascata la unele balti gen fundulea 2 sau 7 si cand te duci iti vine sa iti smulgi parul din cap.

Comment

• Vorba romanului, la pomu' laudat nu te duce cu carul, sacul sau altceva.
                          Sunt de acord ca se face reclama mascata. Reclama=sufletul comertului pe banii nostrii.
                          Fire zbuciumate

Comment

• Mersi dion pt indrumare. Fire intinse tuturor.

Comment

• L3on,Dion,irinell24 daca aveti permise de pescuit vizate pe 2010 si PG.va invit ontr-o simbata pe Dunare in zona CALARASULUI si dupa aceea discutam daca mai vreti balti unde nu le este rusine sa ceara o groaza de bani si conditii cit mai multe

Comment

• Asa e , nu mai mergeti pe baltile privatizate, eu refuz sa mai merg pe ele de vreo 3 ani incoace ; de joi-vineri domnii patroni incep sa dea de mancare la peste, sau baga azotati sa raceasca apa si sa nu mai aiba pestii pofta de mancare. Sau binecunoscuta metoda de a da drumul la apa . Sau , metoda cea mai "oaţă" , baga in lacuri o rasa mica de caras - carasă - care iti mananca momeala de pe ac, inainte de a fi gasita si de pestele mare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google