LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari L3on, frumoasa captura. Respectul meu stimate domn si la mai multe. Fire zbuciumate.

Comment

• felicitari L3on esti tare (cel mai tare ) pe saptamina trecuta felicitari,din cauza ploii am stat cu lanseta la picior in asteptare dar am fost nehotarit sper ca simbata sau duminica viitoare sa nu mai PLOUA

Comment

• Bravo Leon
        My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Asta da captura.

Comment

• balta GOGOSARI de jud. GIURGIU?

Comment

• frumosssss,felicitari!!
              apropo cum e porumbul asta siliconic?
              sigpic

Comment

• Multumesc pentru felicitari si fire intinse !Balta este Gogosari din judetul Giurgiu..mai precis in satul Izvorul.Porumbul siliconic se gaseste la plicuri de 10 boabe si costa cam 2 ron plicul.Este facut din silicon si are culoarea rosie, galbena,sau verde.Se foloseste acolo unde sant raci care iti toaca momeala.Pe aceasta balta in 5 minute orice momeala organica este mancata de raci.

Comment

• ce faceti baeti? cum stati cu ploaea si cu apa ffffoarte marita?cu pestele nici atit eu nu stau bine

Comment

• nu prea trage pestele cu ploile astea nu ?

Comment

• Am fost astazi la Dunare si am prins 1 oblete, iar fetita mea un carasel! Asta a fost toata recolta. In plus, a plouat torential vreo 30-40 de minute, de ne-a udat pana la piele. Dunarea e mare, e intrata in padure si vine inca tulbure; slabe sperante sa prinzi ceva. Poate doar somotei..
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• va recomand un pescuit la mare. a iesit chefalu, se prinde bine la rama de mare,carlig nr. 2 sau 1 cu acele contre pe spate si necesar plutitor vernil. fire zdruncinate!!

Comment

• Eu am fost de seara la Albele (sat Petru Rares), drum f bun, Fof merge si cu a ta pe acolo.
                          Prins 5 bucati, 2 la 2.5 kg specie Novac, 1 la 1kg si 2 carasei la 500g pusi acasa in lac (inca vii) Drilul la cele 2 bucati mai mari a fost senzatie, un peste destul de puternic pt dimensiunea lui.
                          Taxa cam maricica: 120lei/24h, se pescuieste si noaptea, 7 lansete si cati oameni sunt cu tine atati pot pescui numai cu alea 7 lansete/bete. Cantitatea de retinut cam nelimitata.

Din alte relatari ceva prieteni au prins 17 bucati intre 1 si 4kg.
                          Attached Files
                          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• felicitari DL .MIKELANGELO cu novaci tineti-o tot asa ,scuze dar nu am inteles unde se afla balta ALBELE km ??? din Buc.

Comment

• Multumesc, greseala mea, este la 50 km de bucuresti, iesire pe Bucuresti-Alexandria in localitatea Naipu se merge drept prin sat spre localitatea Petru Rares (denumirea veche Albele). In Naipu drumul face la un moment dat dreapta iar in fata este drumul spre sat, un deal destul de mare asfaltat, atentie acolo este periculoasa iesirea de pe banda, ea fiind exact in curba periculoasa. Pestele mananca la pufuleti galbeni, rosii, verzi si mix de scoici si de capsuni. Fir intins.
                              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google