LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iti multumesc atit eu cit si in numele colegilor de suferinte pentru traseu si sfatul de a prinde CAPTURA CEA MARE

Comment

• frumoase capturi!! fir intins in continuare!

Comment

• Frumoase capturi,,Bravo
        Poate facem o partida in doi/trei...Daca 12 ore costa 60 de lei,,,impartim biletul la 2/3 si astfel iesim mai ieftin...
        Poate mergem 7 pescari cu 7 lansete si o punem si de o caterinca si poate si de ceva peste!

Comment

• Felicitari si la mai multe stimate domn Mikelangelo.

Comment

• salutare pescari ( LOGANISTI ) slabe sperante sfirsitului de saptamina, ploua continu de joi noaptea la CL prognoza spunea pina simbata la 12h ca ar ploua dar sa vedem vise ORBU

Comment

• Cu respect Cl - YSA si colegi de suferinta - Este o mare loterie sa pleci acum pe balta, parerea mea. Poate doar acolo unde accesul este foarte bun sa te duci. Cred ca nici pe Dunare nu se prinde nimic, acum ca este nivelul foarte ridicat.
              Dupa cum am spus, astept sa termin licenta si dupa sunt calare pe el (asta daca este de acord si colega de apartament evident - adica sotia), dupa 1 august.
              Pana atunci, fire cat mai zbuciumate la toti !!!

Comment

• azi 11.07.2010 poze de pe Dunare la pescuit,captura cea mai mare fiind de 5 cm.Fire zburatoare la toti colegi
                Attached Files

Comment

• ce stiuca micuta
                  la ce la`i prins , lingurita ??

Comment

• la rima,a foat prins tot pestele numai ca este rupere de tintari fiind apa farte mare si avem gilme pe noi neam uns cu tot ce se putea dar EI au invins

Comment

• Cel putin v-ati distrat oleaca, lasand la o parte atacul hoardei de tantari. Bete-ndoite la toti va doresc.

Comment

• multumesc la toti baeti,sa vede ce sfirsit de saptamina avem,Dunarea se retrage vertiginos si ramine in urma ei jepcile vom verifica ce a ramas in eleeeee

Comment

• Da, se retrage, eu am notat cotele de la Giurgiu :

6 iulie 725 cm
                          13 iulie 475 cm
                          15 iulie 420 cm

A scazut 3 metri !! intr-o saptamana poate si datorita ruperii unor diguri.

Eu am fost pe Cascioarele si Magura 1, dar cel mai mult peste s-a prins pe Movilita si Albele (Petru Rares) , dar si taxele de acolo sunt mari.
                          Sa mai scada vreo 2- 3 metri Dunarea si numai acolo ma voi duce .

Comment

• astazi 18.07.2010 am fost la pescuit pe o crescatorie ,pentru cunoscatori ( ODOBESCU SULTAN)CL. poze nu am facut de rusine am prins numai caras 3,200kg.spunea paznicul ca sa prins crap acum citeva zile in urma dar??????????? eu nimic si nici cei care erau astazi la pescui

Comment

• ce faceti domnilor pescari? nu mai mergeti pe lacuri?nu mai da nimeni la peste?aaaaaa mam prins sunteti secretosi

Comment

• Dupa cum am spus mai inainte, tre sa termin cu examenul de diploma saptamana viitoare, apoi calare pe el sau pe langa, vedem noi atunci. Sanatate maxima si bete arcuite va doresc la toti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google