LA PESCUIT ( Pt " Mincinosi " )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut, am mai fost o tura cu familia (doar partea masculina ) pe Albele, sat Petru Rares (detalii in postul precedent), am mers de seara, ora 17.00 eram acolo, pe data de 21, iar in dimineata de 22, de la 7.30 - la 10.00 am luat 8 bucati, cel mai mare la 4.2kg, restul 2.5-3 kg Crap Fitofag si Crap Romanesc. Noapta a dat doar un romanesc micut care nu se pune si o mica furtuna deasta de care ne-am obisnuit prin bucuresti.

Ps: Eu tot timpul am fost cu pozele, deci sunt mai tinerele asa, va rog nu ma mai domniti.
    Attached Files
    Last edited by Mikelangelo; 23 July 2010, 17:12.
    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Frumoase capturi..Bravooo
      Da si tu detalii referitoare la balta...Cat costa ,la ce ai dat,etc???

Auleooo scuze ,,acum am citit postul celalat...scuze..uitasem de el!!
      Last edited by Ivan Marian; 24 July 2010, 14:35.

Comment

• MiKelangelo marcheaza si tu te rog drumul de la Naipu la Petru Rares si locul unde ai dat pe balta(asa cu aproximatie) pe poza postata de mine dupa Google Earth,,te rog!!

Asa din cate vad sunt mai multe balti pe acolo si nu intodeauna nimeresti ce trebuia daca nu cunosti zona si baltile din zona..Mersi
        Attached Files

Comment

• Dorin sa ai noroc de examen usor sa iti pice subiecte pe masura asteptarilor tale si ne auzim, MIKELANGELO frumosi crapciani ai sa ai bafta de mai MULTI IN JUVELNIC.povesteste si tu la ce lai rins ???????

Comment

• Frumoase trofee, respectul meu Mikelangelo.
            @CL 02 YSA - Multam frumos de incurajare.

Fire intinse la toti !

Comment

• Am marcat traseul cu rosu, pana la locul unde am dat ultima oara. Multumesc de urari. Fir intins.
              Attached Files
              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Mersi mult...Poate o sa ma duc si eu la o pescuiala acolo,,,avand in vedere ca poti da cu 7 lansete 2 pescari si in felul asta se imparte biletul la 2.

Cred ca balta este destul de curata,,in sensul ca nu agata sau sa fie bradis,matasea broastei si sa pierzi forfate??
                Last edited by Ivan Marian; 27 July 2010, 11:04.

Comment

• Sambata 24.07 am fost la pescuit pe un lac langa tr magurele.popular numit lacul Zeton.dimineata de la 5:30 pana la 11:00 am prin 4kg de stiuca,mai tarziu de la 14:00 la 17:00 am prins la undita 10 kg de caras si lin,pe acelasi lac dar cu 1,5km mai in aval.
                  Am realizat si cea mai mareata captura a vieti mele,nu credeam ca exista peste atat de "mare".Pozele sunt putine.
                  Attached Files
                  Fara Semnatura.

Comment

• Cativa ciortani luati la porumb pe balta Caciulati..taxa 60 ron /12 ore.
                    Attached Files

Comment

• L3on unde este balta CACIULATI? frumoase captiri ,sa auzim de bine

Comment

• Cacuilati este pe langa Bucuresti ...Dupa Otopeni se intra inspre Balotesti (imediat dupa Prisma pe partea dreapta), se trece de Fieni, se intra in sat (Caciulati) iar acolo dupa vreo 1km se intra pe partea stanga, se mai merge aprox.100m si se vede balta, drumul este bunicel.Fire intinse !

Comment

• O iesire la Izvoru de Giurgiu...si ceva poze,din pacate facute cu telefonul.
                          Attached Files

Comment

• am si eu o captura , de la gura portitei , pe langa delta
                            apa fierta...pagubas pana in septembrie octombrie.
                            Attached Files

Comment

• frumoase capturi baeti tineti-o tot asa

Comment

• Pe dunare....7 stiuci in total 3kg.
                                Attached Files
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google