Cum o sa circulam cu 5 lei pe litru

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cum o sa circulam cu 5 lei pe litru

    Cresc preturile la carburanti de zici c-ai aur nu alta. Intrebarea pt voi este cum si cat v-om mai circula cu masinile la un asemenea pret tinand cont ca salariile nu s-au mai ridicat. O alta intrebare este aceea ca desi se scumpesc carburantii platim in continuare rovinieta (poate sunt eu rau informat dar rovinieta este/era in plan sa se reflecte in pretul carburantului).
    Eu unul doar la serviciu si cam atat cu masina, ca e grea viata. Bine si la un club cu prietenii.
    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

  • #2
    E naspa treaba cu scumpirile lor.Nu cred ca mai este mult petrol si de aceea scumpesc.Vor sa ne usture de bani asa.
    sigpic

    Comment


    • #3
      Oameni buni, economia Statelor unite este in prag de colaps, barilul de petrol se calculeaza in dolari iar dolarul are putere de cumparare foarte scazuta.Deaia se scumpeste benzina.

      Comment


      • #4
        Pai n-a zis "printul petrolului" Patriciu ca pana la sf anului ,benzina o sa fie 5 lei/litru???Uite ca s-a tinut de cuvant.Mai e putin si ...Atat o sa coste.Important e sa se duca in .... Liberalii astia nenorociti.De fapt toti sunt o apa si-un pamant.....

        Comment


        • #5
          Offtopic: De ce "Cum V-om Circula Cu 5 Lei Pe Litru" ???

          Ontopic: cred ca eu unul voi incerca sa las masina si acasa ca e stau la 2 statii de birou :d

          Comment


          • #6
            Trend-ul de scumpire a combustibililor este unul international!In viitorul apropiat se vor lua niste masuri de obligativitate a constructorilor de masini de a scoate numai modele hibrid!Tehnologia e perfectionata de mult timp insa din motive lesne de inteles inca nu este introdusa pe piata!Nu va speriati ca la un moment dat se va ajunge tot la un echilibru al pretului raportat la distanta parcursa!

            PS: Nu e un motiv sa stam stresati de pretul benzinei...Pana la urma nu moare nimeni fara masina la scara si orice invat are si dezvat!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

            Comment


            • #7
              Eu ma duc pe jos la servici, stau f aproape, 5 minute de mers pe jos si trec pe langa un rompetrol. Cel putin la trei zile observ 3-400 de lei in plus la pretul carburantilor.
              cu riscul de a lua warn: sa-i *** in gura pe aia care tot ridica pretul benzinei!
              Last edited by Cristi_Xp; 26 May 2008, 18:23.

              Comment


              • #8
                Avem si noi partea noastra de vina... Cand TIR-istii au facut greva, ei n-au facut-o numai pentru ei, trebuia ca toti soferii, si cei amatori si cei profesionisti(aici ma refer la soferi amatori-cei ce conduc masina pana la servici sau pana unde au nevoie si profesionisti la cei ce lucreaza pe masini mai mari de 3.5tone) trebuia cu totii sa ne oprim din a circula cu masinile, este absurd ce vor astia sa ne faca... Sa-i ia dracu de guvernanti, parlamentari si toti umflatii care mai vor sa-si umfle burta pe spatele nostru, al poporului.!!!!

                Comment


                • #9
                  Cand va ajunge 5 lei litru de benzina voi circula cu masina doar atunci cand este necesar!!!
                  Oricum deja incerc sa ma obisnuiessc cu alt mijloc de transport(tramvai,autobuz)sau chiar pe jos ca e si mai sanatos!!
                  Aici nu e neaparat vorba de pretul benzinei ci si de aglomeratia care se creaza!!

                  Comment


                  • #10
                    Deja, datorita aglomeratiei, nu prea mai folosesc masina decat cand e absolut necesar...Bine ca la munca avem transport asigurat cu microbus. Nu trebuie sa ne speriem! Deja se-au dezvoltat multe modele electrice, pe gaz, cu aer, cu hidrogen si mai-stiu-eu-ce...

                    Comment


                    • #11
                      Va dau un exemplu Resita: de la Miorita pana in sensul giratoriu de la Intim, a fost azi dimineata coloana, si motivul a fost nenea cu sapca... Alt exemplu ar fi Resita la orele pranzului, numarul de masini/km patrat, ajunge sa depaseasca numarul de masini/km patrat din timisoara intre orele de varf... Daca ma intelegeti ce vreau sa spun. Eu spun ca ar trebui cu totii sa facem greva... Sa ne adunam in fiecare oras, ar trebui ca cineva sa mearga sa vorbeasca cu taximetristii, ei fiind cei mai in masura sa ne ajute, cu firmele de transport in comun, cu firmele de transport marfa si sa puna afise in usile oamenilor ce poseda masini!

                      Comment


                      • #12
                        Frate corectati si voi titlul topicului las-o dracu de treaba....Ma dor ochii sa citesc tampenii de genul V-OM

                        Comment


                        • #13
                          Vom aplica metoda de a merge cu bicicleta in oras, iar in afara cu masina.

                          Multi oameni merg cu bicicleta din motive multe si diferite. Iata topul celor mai bune 5 motive pentru care ar trebui ca si dv. Sa mergeti cu bicicleta.

                          Pentru corpul dv.
                          Mersul cu bicicleta este benefic sanatatii. Iata cateva beneficii ale mersului pe bicicleta:
                          - O forma mai buna a sistemului cardiovascular
                          - Mai multa forta
                          - Un echilibru si o flexibilitate mai buna
                          - Cresterea rezistentei
                          - Cresterea numarului de calorii arse
                          Mersul cu bicicleta poate fi facut de persoane de orice varsta, de la copii pana la anii batranetii, cand incheieturile imbatranite nu permit exercitii mai grele, precum alergatul.
                          Pentru starea dv. Mentala
                          S-a dovedit ca mersul pe bicicleta va elibereaza de stres. Indiferent daca mergeti doar din placere sau cu un scop anume, veti ajunge la destinatie fiind mai relaxat, mai energic si mai fericit.
                          In plus, mersul pe bicicleta reprezinta pur si simplu o placere.
                          Cu cat stati mai mult pe bicicleta, cu atat este mai greu sa fiti serios tot timpul.
                          Pentru comunitatea dv.
                          Mersul pe bicicleta este benefic si persoanelor din jurul dv.. Veti putea sa mergeti in locurile unde trebuie sa ajungeti si astfel va fi o masina in minus pe sosea.
                          Nu aduceti cu dv. Mirosul pe care il genereaza o masina si chiar puteti interactiona cu oamenii pe masura ce va miscati. De pe bicicleta, puteti saluta un vecin, un copil, puteti simti mirosul de mancare iesit dintr-o casa apropiata si veti reprezenta o prezenta umana prietenoasa pe strazi.
                          De asemenea, un fapt important: mersul pe bicicleta nu afecteaza mediul inconjurator. Bicicletele nu polueaza aerul si nu consuma petrol sau benzina. Si energia si materialele folosite pentru a produce un automobil ar putea fi folosite pentru a crea 100 de biciclete.
                          Pentru confort
                          Exista un factor de confort pe care il veti descoperi atunci cand veti merge cu bicicleta. Spatiile de parcare cele mai bune sunt intotdeauna garantate, indiferent unde va duceti. Blocajele de circulatie nu va vor face probleme.
                          Desi masinile sunt mai bune pentru calatorii mai lungi, veti descoperi ca pentru calatorii scurte sau prin trafic greu, puteti calatori la fel de repede sau chiar mai repede pe bicicleta dv.
                          Ati fost vreodata la un festival mare sau un concert intr-un parc undeva, genul de eveniment care atrage atatia oameni incat devine problematic chiar si sa ajungeti acolo? Mersul cu bicicleta este solutia perfecta. Va duceti acolo, legati bicicleta cu lantul de un stalp si asta e tot. Nu trebuie sa va duceti cu ore inainte pentru a prinde un loc de parcare sau sa fie nevoie sa parcati la cativa kilometri distanta de eveniment. Si nu va trebui sa stati ore bune in trafic pentru a pleca de acolo odata ce totul s-a terminat
                          Pentru portofelul dv.
                          Fiecare kilometru parcurs cu masina costa, mai mult sau mai putin in functie de vehicul.
                          Aceasta cheltuiala apare din cauza costurilor de petrol, de ulei, de intretinere a masinii etc., costuri care cresc atunci cand conduceti mai mult. Aceste costuri nu includ costurile ascunse ale detinerii unui vehicul, cum ar fi deprecierea, taxele si asigurarile. Acesti factori fac ca costul real per kilometru de operare a unei masini sa fie mai mare.
                          Cand incepeti sa inmultiti costul per kilometru al operarii unei masini cu distanta strabatuta, puteti calcula usor cati bani veti economisi prin mersul cu bicicleta.
                          Si daca trebuie sa platiti si parcari, taxe si altele, nu uitati sa includeti si acest factor in cheltuiala totala.
                          Mergeti cu bicicleta pentru dv.

                          Atunci cand mergeti cu bicicleta, faceti o multime de lucruri bune, multe din ele fiind in beneficiul celorlalti. Dar in ultima instanta, cel care beneficiaza cel mai mult sunteti chiar dv., printr-o sanatate mai buna, o stare mentala mai calma, o crestere a increderii in fortele proprii si chiar printr-o crestere a contului bancar.

                          Deci, pentru toate aceste motive, mergeti cu bicicleta. Chiar daca nu salvati lumea astfel, macar va veti distra incercand!

                          Comment


                          • #14
                            Nu este destul de scumpa benzina respectiv motorina acum vor sa ne faca pietoni.... Daca pret continua tot asa va fi un lux sa mergi cu masina avand in vedere ca salarile sunt cum sunt..

                            Comment


                            • #15
                              Acest subiect se inchide...
                              De ce??? Deja a-ti inceput sa folositi limbaj vulgar(pana acum doar unul)
                              Deja acest subiect se discuta AICI!!!
                              Se va redeschide la cerere dar nu vad ce va poate opri sa discuta-ti intr-un topic care deja exista...
                              Asa ca , ma repet , aici se inchide , discutia se continua AICI si doar AICI!!!
                              Sper sa nu continua-ti cu injuraturi adresate guvernantilor si celor din industria petroliera...
                              Apreciez foarte mult ca nu a dat nimeni REPORT la injuratura , dar ptr o virgula o cratima imediat...
                              O sa ma apuc sa citesc tot cu atentie(sunt si posturi mai lungi) daca mai gasesc injuraturi sau cine stie ce va sanctionez

                              Multumesc pentru Intelegere...
                              Last edited by SoNyKeL; 26 May 2008, 17:47.

                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google