De vreo 20 zile am descoperit ca mi s-a stricat wooferul. Am sunat la firma de unde l-am cumparat si mi-au spus sa il trimit la cluj(mi-au dat ei adresa) prin curier sau posta. Zis si facut m-am dus a doua zi la posta si am pus coletul. Data in care l-am depus la posta 06 mai.2008. Astazi am primit coletul inapoi si mi s-a comunicat ca nu a fost ridicat. Ce sa fac? Intre timp am sunat din nou firma de la bucuresti si mi-au spus ca o sa-si sune colegii de la cj iar apoi ma vor suna sa imi comunice rezultatul. Azi am primit coletul inapoi dar dupa cum v-am spus nu a fost ridicat de nimeni. Va rog dati-mi un sfat.
Ajutati-ma Cu Un Sfat!
Collapse
X
-
M-am gandit si eu sa sun si sa fac chestia asta. Crezi ca e cel mai bun mod de a reactiona?
Comment
-
Mai ai o varianta trimitel cu fan courier ( nu vreu sa le fac reclama ) sau cu alta firma de curierat si il duc aia direct la firma nu mai au scuze k nu lau ridicat....
sau protectia cons....
daca vrei da un pm iti dau tarifele de fancourier...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
D-fens ce vrei sa zici cu binisorul? Habar n-am ce le poate pielea dar daca ma vor stresa prea mult o sa renunt si luna viitoare prin 15 am drum la cluj la aeroport si le fac o vizita seara si li-l arunc prin geam in firma sa si-l puna in loc de wc.
Comment
-
se poate inchide. s-a rezolvat treaba de multa vreme. Merci!
Comment
-
Comment