If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Welcome back bluee
imi pare rau pt persoana pierduta
legat de bord..Si eu l`am avut dat jos pt a fi siliconat ca trancanea si dupa ce l`au facut bucati si siliconat l`au pus la loc..Asa ca du`te fara frica..Ca le e lor lene sau nu stiu e al`ceva
Bine ai venit bluee ... Imi pare rau pentru pierderile tale .. Cat despre rpoblemele cu care te putem ajuta:
aeroterma se schimba si fara a fi dat bordu jos ... Eu am schimbat-o de 2 ori ... Fara a da bordul jos ... E lene mare la tinerii de la service ... Andrei daca are o vibratie la ax .. Si da la 4 isi demonetaza singura bordul ... Nu vrei sa sti cum facea la mine la 1 .. Cu axul stramb ... Imi sarea bordul in cap ...
Vreo 3000km facea zgomot continuu pe toate treptele. Acum face zgomot pe treapta 1, 3 si 4, un zgomot intrerupt..Cand spun ca nu mai face, incepe din nou... Pe 2 am observat ca este liniste...Mai merg 3000 km apoi fac revizia si o s aschimb si ventilatorul..
Andrei, din fericire ptr mine radarul nu era in localitate..Era undeva pe dn1, daca sti unde este drumul spre Floresti, undeva aproape de paralela..
D-fens, am fost oarecum fortata sa merg cu viteza asta...Cel din spatele meu dadea flashuri cu disperare iar coloana de pe banda intai mergea cu 120, aproape bara la bara...Am calcat-o si am reusit sa ma strecor pe banda intai..Problema este ca nu am vazut radarul si ....L-am luat....
Da ai un pic de sange de pilot in vene ! Bine ai revenit si daca mai ai probleme,este bine sa "plangi" pe umarul LOGANISTILOR ,oricand acestia iti sunt sfatuitori buni,sa nu mai dispari !
Acum face zgomot pe treapta 1, 3 si 4, un zgomot intrerupt..Cand spun ca nu mai face, incepe din nou... Pe 2 am observat ca este liniste...
Andrei, din fericire ptr mine radarul nu era in localitate..Era undeva pe dn1, daca sti unde este drumul spre Floresti, undeva aproape de paralela..
Daca e asa e clar, e de la reostat. In service atat le spui, sa scoata panoul cu comenzile de climatizare de pe consola centrala si sa scoata siguranta (reostatul) sa-l schimbe. Daca tot mai face, nu mai ai ce face.
Radarul ala sta mult acolo, si eu am trecut de curand cu ~140 km/h pe acolo, noroc ca nu m-a oprit.
Bluee, sorry pt neplaceri, bine-ai revenit!
las-l drac' de radar, ca in 6 luni punctele trec. Masina insista s-o faca pe garantie. Le e lene sa demonteze bordul si frica sa nu-l mai nimereasca la remontare. Oricum, prima data sa face ce-a zis andrei.
cu oamenii, in schimb, e mai greu... dar, capul sus si pas de defilare! Toate trec usor-usor si ne revenim.
p.S: unii dintre noi sunt mai adormiti si nu citesc pana la capat inainte sa dea un mesaj
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Bluee , orice service incerca sa evite reparatiile pe garantie . Ce naiba , doar nu va fi masina ta prima cu bordul demontat . Dar lenea si nesimtirea sunt mari in Romanica . Du-te peste ei si rezolva-l in service .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment