Tin sa anunt ca se deschid strandurile si cum tocmai am venit din...Strand, in loc sa fac insolatie, vad in ceata, numai topless, bikini si alte imagini alegorice si fantasmagorice de zici ca acum sunt la pubertate!Aviz celor NEasupriti de consoarte, mame, etc!
Vine Vara, Bine-mi Pare!
Collapse
X
-
Bine hai sa-ti citesc gandurile...
Please Wait...
Connecting to darkside
Loading....
Error 404... File not found it`s very dark...
Re-connecting...
Loading...
Done...
Da simt ca topicu asta ori va fi inchis ori se va muta la discutii generale si il facem sticky si punem pe el si poze cu gagici ca vine vara de la plaja de pe strand de pe strada...
sigpic
Comment
-
Pasibil de a fi inchis de vre-un loganist asuprit!(glumesc)De mutat....Voi decideti!Despre poze...Doar daca sunt facute din unghiuri decente si fara riscul de a fi trosnit in cap de vre-o poseta ratacita!
Cat despre eroare, nu e de la darkness, citeste clar Manualul de Instructiuni pt. Citirea in Palma , pag 37!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostDa simt ca topicu asta ori va fi inchis ori se va muta la discutii generale si il facem sticky si punem pe el si poze cu gagici ca vine vara de la plaja de pe strand de pe strada...
Comment
-
Pun eu azi o poza cu o gagica in trafic nu ca ar fi fost ceva special doar ca-mi placea cum il misca...Attached FilesLast edited by SoNyKeL; 31 May 2008, 20:25.
sigpic
Comment
Comment