Astazi am asistat la o scena cum un idiot de motociclist a izbit din mers oglinda unei masini aflata in dreptul meu. I-a dat-o peste cap si plasticul spart. Puteam sa fim in acesta situatie eu, sau tu cel care citesti acest mesaj. M-am saturat sa vad cum cei care vor intelegere din partea soferilor pe 4 roti nu respecta regulile. Acesta nu este primul caz cand vad cum scutere sau motociclete trec printre masini, efectiv fac slalom, zgarie portiere si lovesc oglinzi. Se cheama nesimtire, smechereala ieftina, bagabonteala.
Ar trebui facut ceva impotriva acestor jeguri care produc pagube in trafic in astfel de evenimente. Motociclistului din relatarea mea nu am avut timp sa-i iau numarul pentru ca dus a fost, s-a bagat pana in fata la semafor. El a lovit oglinda in plina viteza in timp ce noi toti stateam in masini "ca fraierii" la semafor.
Ar trebui facut ceva impotriva acestor jeguri care produc pagube in trafic in astfel de evenimente. Motociclistului din relatarea mea nu am avut timp sa-i iau numarul pentru ca dus a fost, s-a bagat pana in fata la semafor. El a lovit oglinda in plina viteza in timp ce noi toti stateam in masini "ca fraierii" la semafor.
Comment