If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca este un drum in camp, unde poate avea acces oricine, tot drum public se numeste.
Daca ai tu un teren al tau, in campul ala, pe care il ai delimitat de un gard si nu are nimeni acces, decat tu, atunci acolo poti sa te plimbi pana te plictisesti ca nu are nimeni treaba cu tine.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Daca ai masina,dar nu ai permis si conduci,iti cumperi teren,te dai pe terenul tau si nimeni nu te poate lua la intrebari.
Nu ai bani de teren...stai cuminte pina iti faci permisul,iar daca vrei sa te plimbi cu masina ta,o faci pe post de pasager.Nu conteaza ca o muti 1 m,100 m sau 1000 km,ca tot condus fara permis se numeste.
Decit sa ajungi sa-ti para rau si sa fie prea tirziu,mai bine stai in banca ta pina iti faci permisul. Intrebare: Este gravida?
Raspuns: Numai putin...
Dar de ce nu obtii permisul ala? Nu e normal sa circuli cu masina fara permis pe drumul public, ca nu suntem in India.....cu toate ca de multe ori ne comportam ca si cum am fi pe acolo. Iti recomand sa o lasi naibii de masina pana obtii acel permis. Oare care e riscul daca ma urc pe un avion de linie cu 473 de pasageri la bord sa ii trec oceanu...nu am brevet de pilot si nu am pilotat in viata mea nici pe simulator, GEN!
Eu am intrebat ceva si deja se trece la alte subiecte. Hai sa nu mai comentam, oricum doar asta stim sa facem. Exact ca vecinii mei.Toti isi dau coate: uite-l p-ala merge fara permis. Nu merg pe benzina altuia, nu merg cu masina altuia, e riscul meu. Eu doar am intrebat care mai sunt consecintele si atat. Daca vreau maine sa plec cu ea la Bucuresti, plec ca nu are cum sa ma opreasca pe mine Vasile nici chiar daca ar fi langa mine. Deja o dam in "radu mamii" si se duce reaq si thread-ul asta.
Te asigur ca pot si ar fi de bun simt civic ca oricine te-ar vedea sa te impiedice sa o faci, normal taicatu ar trebui strans de oua, ca lasa masina unui minor fara permis. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=IS26_5tO344
Ce are voie? Eu vad ca pustiul ala face drifturi intr-un spatiu adecvat pentru asta. Tu nu poti face diferenta intre a conduce o masina pe drum public si a face "spectacol" intr-o zona privata, ingradita?? Trec oameni pe acolo? Pietoni? Alte masini....nu te mai juca cu primejdia!
Razvy nu stiu chiar ce risc pentru ca merg pe camp nu prin sat si de obicei merg insotit de bunicul sau de tata oricum la mine la tara sunt multi care conduc fara permis si prin sat ba chiar multi(minori) merg cu tractorul/combina de treierat . Nuprea cred ca sta politia pe camp la vanatoare de soferi fara carnet...
Pai cine a zis ca eu merg pe un satiu public? Aaaa ca o mut de colo colo... pai si astia care au service langa mine merg cu ele fara carnet. Eu cand mreg mai mult cu masina, merg intr-o parcare unde nu mai e nimeni, unde nu am treaba cu restul masinilor sau cu pietonii.
Razvy nu stiu chiar ce risc pentru ca merg pe camp nu prin sat si de obicei merg insotit de bunicul sau de tata oricum la mine la tara sunt multi care conduc fara permis si prin sat ba chiar multi(minori) merg cu tractorul/combina de treierat . Nuprea cred ca sta politia pe camp la vanatoare de soferi fara carnet...
pe mine ma prins pe camp cand aveam 12 ani )) ... dar sa rezolvat fara mari probleme
(2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv sau al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule In Romania se pedepseste cu Inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
(3) Cu pedeapsa prevazuta la alin. (2) se sanctioneaza si persoana care Incredinteaza cu stiinta un autovehicul sau tramvai, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se afla In una dintre situatiile prevazute la alin. (1) sau (2) sau unei persoane care sufera de o boala psihica ori se afla sub influenta alcoolului sau a unor produse ori substante stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment