Ce Masini Ati Mai Condus In Afara De Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @razzvan: instabila nu este, doar ca nu iti permite a aborda curbele cu viteza f ridicata.
    Acei timpi erau doar ca sa arat ca STI pune mai bine caii pe sosea decat BMW....deci de unde "suprematia" BMW?
    Dpmdv BMW merge mult mai bine decat multe masini din clasa ei, pt ca are un nume fain.
    Uite o alta comparatie BMW 325 vs Honda Accord 2.4...Bmw cu nimic nu este superior hondei, decat cu numele.
    PS: cand voi avea copiii o sa-i numesc BMW

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
      Mai exact Chevrolet Corvette ZR1 638 de cai, 800 si ceva Nwm, 0-100 km/h in 3 secunde...masina asta o vreau dupa care pot sa mor linistit
      http://www.youtube.com/watch?v=ys7HutH54No
      Yeap ... Chevrolet Corvette ZR1 . Sper ca ai pus linkul in care bate GT-R, GT2 si un Ferrari ... ( nu am acces la youtube de la servici ).

Cezar cum sa puna caii mai bine ca un BMW ? ... Chestia e ca are integrala ( stabilitate + demaraj bun pe treptele mici )!. Daca se ia cu un m3 din mers cu un sti ... il spulbera !

Cand ajung acasa pun link la 2 filmuletze cu m5 vs STI cu modificari ( din Craiova )...

Comment

• Cred ca acei timpi de pe circuit sunt dovada ca STI pune mai bine caii pe sosea ca un M3. Cat despre reprize sau alte lucruri....chiar nu isi are rostul, pt ca de aici ajungem la posibilitati tuning, unde STI este iar peste BMW, putand sa se scoata chiar si 500 cai dintr-un turbo de 2.5.
        Demaraj bun in trepte mici? dar in treptele superioare ce face? doarme...?

Filmulete din Craiova...acelea chiar ar trebui "sa te lase rece".
        Exista teste facute de oameni capabili, si nu filmulete facute din masina cu telefonul sau alte improvizatii.
        Inca mai astept date concrete, cum de BMW este mega super giga ultra car...Pt ca am serioase "indoituri".

In speranta ca vei aduce date tehnice concrete, te salut.
        Last edited by Cezar; 28 January 2009, 10:45.

Comment

• Domnilor aici e topicul de masini conduse nu de masini la care se viseaza.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @Razzvan:vezi ca 400m un Sti stock face de rusine un Gallardo.O spun cursele.Banuiesc ca ai fost atunci la Parlamentului.Eu am fost acolo si sunt si pe youtube daca nu ma insel.
            Cum adica d-abia Audi acum incepe sa concureze cu BMW.Sa fim seriosi,de la un timp,BMW nu a mai iesit in evidenta cu nimic nou,ca sa nu zic de X6 care are un interior copy&paste de la X5.Asa face o firma mare,buna si serioasa precum BMW?Si uita-te acum in garajul celor de la Audi,la cate modele au acum...Dau exemplu doar de unul,ca sa nu zic de S8,zic de RS6.Da-mi exemplu de o masina de la BMW care sa-i faca fata.Nu are decat 580CP....Sau zic doar de A5,sau de RS4...Si ti-am zis la interior nu comenteaza BMW.E net superior interiorul la Audi,mai ales la confort.
            @Cezar:ce mi-as dori si eu o honda .Sau mai ales Mazda 6.Pai cum sa nu aleg eu Mazda,si sa aleg BMW...Pff.
            @razzvan:scuze nu am vrut sa zic Peter,l-am incurcat,ma refeream la ken block.
            sigpic

Comment

• Conduse ambele, caci nu vb ca sa ma aflu in treaba.
              Uite un link m3 vs sti...

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                @Razzvan:vezi ca 400m un Sti stock face de rusine un Gallardo.O spun cursele.Banuiesc ca ai fost atunci la Parlamentului.
                STI stock ?...LOL ... ala era grav modificat !

Cezar nu vad linkurile de pe youtube acum ( am restrictie la servici ) ... diseara .

Comment

• In ordine.... Trabant, Wartburg, Dacia 1310, Dacia Solenza, Dacia Supernova si un Golf plus

Comment

• Nu sunt sigur daca era modificat.Oricum se aude cam ciudat turbina.Poate are ceva umblat,dar oricum,uita-te la clip-uri.
                    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

In ultimul,cel cu subaru a plecat mai tarziu,se vede.Dar are 2/3 curse luate .
                    Last edited by Pacco; 28 January 2009, 12:20.
                    sigpic

Comment

• off topic:e cumva topic bmw vs subaru si altele?aici normal lumea ar trebui sa se aude cu ce a condus .
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Srry de offtopic.
                        On:am mers azi cu un 1.4 remapat.E diferenta destul de mare fata de 1.4 stock .Misto.Mi-a placut.Se infinge putin mai bine...Poate o sa am verzisori sa imi mai pun si eu 6 cai frumosi.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google