Ce Masini Ati Mai Condus In Afara De Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dacia 1310 , Trabant , Dacia Papuc , Ford Transit , Fiat Ducato , Iveco 6.5 si 18 tone , Dacia Logan , Chevrolet Lacetti , Nissan Terrano 2 , Volvo xc 90 , Bmw x3 , Espero , Land Rover Freelander , Fiat Punto , Daewoo Matiz , Chevrolet Spark .

Cel mai placut impresionat am fost de Xc 90 urmat de Terrano si apoi Lacetti . Si in Iveco 18 tone mi-a placut mult de tot .

As vrea sa conduc Ford Mondeo / Focus / Mustang , Mazda 3/6 .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Ahaha..
      @Logan 4 ever.... Daca tot faci masini cadou nu-mi faci mie c4 cadou? hai ca fac cinste cu o bere
      sigpic

Comment

Am condus cativa km sau am bagat cateva sute macar?

Cel mai mult m-a impresionat un BMW 540i (V8 286 cp) care a fost in familie (fratello) pana acu vreo 2 luni.
        Pur si simplu tragea la orice turatie, dupa 3500 cea mai frumoasa senzatie

Comment

Originally posted by Pacco View Post
          Ahaha..
          @Logan 4 ever.... Daca tot faci masini cadou nu-mi faci mie c4 cadou? hai ca fac cinste cu o bere
          peste 5 ani e bine? Ca deocamdata are doar 800 km si il mai tin 5 ani. Apropo, nu ajunge o bere. Eventual atata bere cata poti cumpara de 21520euro.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

@ logan 4 ever: mai am o sg intrebare si gata cu offtopicul din partea mea: de ce ai atatea masini? In fiecare zi a saptamanii cate un una? Ma rog, in 4 zile, 4 masini diferite

Comment

Eu am condus un Matiz, un Opel Astra si un Audi A3..Opelul avea instalatie de gaz si mi s-a parurt destul de lenes... Tot Loganul meu ramane pe primul loc...

Comment

Comiflor, a existat merceds cu motor cosworth. A fost o serie scurta...Dar "sanatoasa"
                am condus dacia 1300 , pt o masina de 30 de ani si 4 trepte, se tine inca bine (motor frantuzesc, doar 87000km). N-as da-o pe un logan 1.4 chel.
                oltcit: masina cu tinuta de drum superioara daciei, dar numai vara, cand nu ploua
                renault 16: "barca" e putin spus...
                renault 5: pt mine e prea mica, dar destul de fasneata la vremea ei.
                opel vectra, renault megane: tinuta buna de drum, masini destul de fiabile. Cu renaultul am facut 2 ani naveta tm-ar si in afara de palcute de frana, bucse si rulmentul din capul telescopului, absolut nimic nu s-a sschimbat la renault. Timpul mediu era de 35 minute (timisorenii si aradenii stiu cum se merge sa scoti 35-40 de minute din timisora pana in zona ind vest din arad)
                renault espace: super pt calatorii lungi, dar instabila. De aia m-am si rasturnat cu ea
                bmw320i: excelenta...
                bmw m3: am lasat-o la al doi-lea semafor si l-am trimis pe proprietar dupa ea, eu n-am reusit sa plec farasa scartai rotile si n-am apucat sa-i dau decat a 2-a in timisoara; bestie pe roti.
                vw golf (1,2,3, 4 si 5): masina mica, dar foarte usor de condus. Super pt oras si drumuri scurte in afara
                volvo s80: barca cu motor de tir. Cam puturoas, pt ce motor are pe ea, dar ca dotari, sufragerie pe roti.
                jaguar x-type: senzatie de sofer al unui lord englez. Luxoasa, linistita, dar totodaa da senzatia de putere oricand disponibila.
                bmw z4: cu esp-ul decuplat...Uuaaaaauuuuu...!!!!!!
                un jeep mare (cred ca chrysler) pe care n-am reusit sa-l bag in mars-arriere decat accidental, dupa ce-m pus mana pe spatele scaunului din dreapta (dupa 10 minute de incercari de a escalada bordura din fata, nervi, picioare, dumenezei si urarui de bine americanilor)
                a, cireasa de pe tort, aro 244 cu motor de brasov, benzinar, cu carburator de dacie (ca sa consume putin, fir-ar de zgarciti...)
                sigur au mai fost si altele, dar le-am condus putin si nu m-au marcat excesiv nici in bine, nici in rau...In general in bine
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Masinile mele in ultimii 12 ani :dacia berlina `84, `94, `98, renault megane II, dacia logan, si de azi , sunt proaspatul posesor a unui tico

Comment

Poi sa vedem...

1. Dacia 1310 (1983 parca)
                    2. Opel Rekord C Coupe (nu stiu ce an de fabricatie era)
                    3. Mercedes C Klasse (2004)
                    4. Skoda Fabia 1.2 cmc (2004)
                    5. Renault Clio Symbol (2004)
                    6. Skoda Octavia (2005)
                    7. BMW 320 xd(2002)
                    8. Alfa Romeo 159 (2007)
                    9. Nissan Cabstar (2004)
                    10. Honda Civic type R (2008)
                    11. Opel Astra (1992)
                    12. Ford Focus (2008)

In curand o sa fie si Skoda Fabia (2008), Renault Laguna (2008)

oricum cel mai mult m-au impresionat Alfa si Civic-ul... Are destula putere sa ti'se urce la cap... ca sa nu mai spun de senzatia pe care o ai cand ajunge acul la 8000 rpm...
                    Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                    sigpic

Comment

Marfa.Civicul mi se pare super masina.Am vazut ca este totul digital.Misto de tot bordul cum e construit.Zici ca pilotezi avioane nu conduci masina .Cat despre putere,honda mereu a avut ceva de oferit .
                      sigpic

Comment

De fapt e pe doua zone... Una e complet digitala... Si cealalt e jumate analog jumate digital....Oricum e prea tare.... Mai vreau
                        sigpic

Comment

@renesis24: frumoasa lista. Care dintre masini te-a impresionat cel mai mult? O singura completare as avea (sper ca fara suparare): BMW 320xd nu exista. X-ul inseamna model cu tractiune integrala si pe seria 3 modelul respectiv au fost doar 3 versiuni cu integrala: benzinarele 325xi si 330xi si dieselul 330xd. Deci ori ai condus 320d ori 330xd. Numai bine
                          sigpic

Comment

Se mai intampla... E din amintiri... Nu mai tineam minte exact ce motor avea...Mi-am amintit doar ca era seria 3 cu tractiune integrala... Acum ma uitam pe poze... 330 xd...

cat despre impresii... Civicul m-a impresionat enorm de mult... Daca ma vedeai ce fata aveam cand am coborat din ea...
                            sigpic

Comment

Honda Civic mai ales Type R merita fiecare banut!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Incep cu astea mai slabe : Trabant , Dacia 1310 ,1410 ,papuc ,
                                >Skoda Superb , Kia Sorrento , Nissan Patrol automatic, VW Passat Bmw X5,X3,5-aru nou,Hyundai Coupe, Opel Astra, Vectra,Zafira,Tigra,Corsa, Chevrolet Kalos,Aveo,Spark,Lacetti,Captiva,Saab .(de aceea atata opel si Chevy pt.Ca lucrez la Opel ,Chevrolet ) si multe altele.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google