If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am mers cu multe, in jur de 100..Le zic si eu pe cele mai marfa.
hummer h2 prin 2004 (adus din florida ptr vanzare, am si poze)
audi a8
audi a6
audi s3
audi 100
skoda superb
nissan murano
nissan pathfinder, navara 1 si 2 pe care o am
toyota hilux pe care o am
hyndai tucson pe care o am
hyndai accent (jalnica, o prostie de masina..parca era din 2007)
hyndai coupe noua 2008 ..aspirator de gajice ..nu recomand ptr bucuresti, troncane mai rau decat loganu.
opel astra h motor de 1.9..Superba
saviem, am dat de C :p, camionul avea rotile ovale !!
loganuri de toate tipurile, culorile, motorizare, ani
si multe altele..Pejo, citoren, cielo, renault, gold 1-2-4-5, passat
înainte de a-mi lua masina mea, masinile cunostintelor: - Solentza, Cielo, Tico şi de curând Audi A8 AllRoad (li s-a schimbat in sfarsit masina de servici). Mi-a rămas sufletul la ultima. Asta e, sunt sofer de logan pentru ca nu am avut bani sa-mi iau alta masina
Rectific Audi A6 AllRoad
Last edited by darksid3; 13 August 2008, 14:48.
Reason: post consecutiv
Foarte tareeee, si eu le-am condus si pe astea doua. Doamne ce frumos merge FH12-le, zici ca nu-i adevarat. Am condus si euro 4 de 420 CP si euro 5 de 500 CP.
Mai adaug la lista o Mazda 3 diesel, nu stiu ce motor si cati cai putere dar trage bine!Neimpresionat la capitolul interior doar consola centrala facuta cu bun gust!In rest....Cam apatica masina!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Am condus si eu ceva cotete in scurta perioada de cand am permisul (~2 ani) si anume:
DAEWOO MATIZ (scoala de soferi)
SEAT IBIZA (scoala de soferi)
DACIA 1310 (proprietate - fosta)
BMW 318i (proprietate - fosta)
VAUXHAL ASTRA (cunostinta - volan pe dreapta)
DACIA LOGAN (actuala)
VW GOLF4 (cunostinta)
VW EOS - (cunostinta)
MERCEDES S 430 (cunostinta - penultimul model)
MERCEDES S 350 (aceeasi cunostinta - ultimul model)
C-am atat.
@Alex21: Asta e club de logan daca nu ti-ai dat seama. La ce posezi tu nu se preteaza pe aici. . Poate vroiai sa zici golf 1,2,4,5 nu gold
La mine lista e lunga...Dar am condus de la Smart fourtwo la Volvo FH12....
ce masina am avut ocazia sa conduc, nu am zis nu, orice era...Asta este, imi place la volan
ce mi-a placut cel mai mult? ...Hmm...In afara de viper RT10, care nu am cuvinte sa descriu cum era sa fac pe mine numai dupa 10-15 metri dupa care m-am dat jos instant de la volan , fordul actual de la munca, un mondeo combi 2.0 TDI, 130 caluti din 2001, model Ghia. Masina asta nu are numai confort regesc, suspensii de iau curbe stranse cu suta la ora si mai mult dar si cand o calc putin...Peste 2000 de ture sa fie si rupe orice...Aproximativ orice, pana acum nu am avut rivali...Dar nici nu prea vreau k raman cu buza umflata si nu vreau
Le voi mentiona doar pe cele care m-au servit multi kilometri:Ford Taunus(prima masina),Ford Granada Ghia(un superb V6), VW Golf 2 Gti(mi-e dor de ea), Mercedes W124 250 D(o limuzina splendida),Mercedes G 350 TD(satisfacatoare,dar gurmanda),VW Sharan 1,9D(un van grozav),VW Transporter 2,4D(un caraus eficient) si inchei cu cea care mi-a "furat" inima - Land Rover Defender,asa patratoasa si spartana cum este...Este masina care m-a scos din multe situatii limita si-i voi purta respect intotdeauna.
Salutare,
Am mai condus : Dacia 1310, Skoda Fabia, Opel Astra si cel mai mult ( 3 ani) un Opel Corsa 1,2 din 1994. Corsa a fost o masina buna si am fost destul de multumita de ea in perioada cand am fost incepatoare....Dar dupa....Mi-au crescut pretentiile. Plus de asta era cam veche si incepuse sa faca figuri, iar la un accident minor ( l-am lovit pe unul in spate ) s-a facut toata fata praf ( capota, far, aripa, bara, plus directia).
Am comparat Loganul meu nou ( Facelift) cu Opelul Astra si sincer ca si raport calitate-pret ma declar f multumita ! Loganului nu-i lipseste nimic ! Pana nu incep sa-mi creasca iar pretentiile...
In privinta asta cred ca sunt cel mai privilegiat,am condus fel de fel de camioane,autocare,masini sport, asta este meseria mea,fiind si aproape de E85,nu ma rabda inima, cand prin o masina mai speciala sa nu ii dau macar un 200 km/h,trebuie sa o verific sa nu aiba defecte ascunse .Zilele astea astept un Bentley Continental,o sa fac poze,cine stie poate nu iese la frane.
@ Cezar : era prin...2002-2003, ceva de genul. Nu stiu ce an era ca pe atunci numai cand eram pe langa ea mi se inmuiau genunchii si salivam, asa ca nu am intrebat de an, ce motor etc, stiu doar ca era rosu intens, decapotabila, roti imense, zgomotoasa pana la dumnezeu ( tobele ) si o imensitate de masina, pentru mine la vremea respectiva...Ce vazusem pana atunci in reviste sau la TV, fiind langa ea, si apoi la volan...M-a lasat complet paf.
sper ca intelegi de ce nu stiu daca era RT sau SRT, si alte detalii ;D
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment