Off:cand am fost la IPSO service de pe DN1,chiar langa service,la vreo 50m,e AUTOJILE.Mi-a cazut fata cand am vazut ce masini are in parcare,vreo 3 m6,din care unul alb supermodificat,ferrari,porsche,bentley continental gt alb,un 4X4 Mercedes nu stiu ce model e,avea V8,vreo 4 Q7 toate modificate,un Cayanne Turbo,Un Touareg R50,multe S-uri,ce sa mai.Imi venea sa sar gardu si sa le iau la rand ..intrati pe autojile.ro si uitati-va daca aveti curiozitatea pe site.Dati si la oferte masini.Superbeton.Bft
Ce Masini Ati Mai Condus In Afara De Logan?
Collapse
X
-
Dacia 1410 si 1310
Hyundai Acent din 2008
VW Golf 4
Skoda Octavia
Ford Fiesta
Logan Diesel
Fiat Idea
inca nu am condus BMW care e boala mea.
Comment
-
-dacia 1310
-dacia 1300
-renault clio
-vw golf
-vw sharan
-matiz
-tico
-scoda fabia
-scoda octavia
-mercedes cobra
-logan
-ford fiesta
-cielo
-sanderoLast edited by laur200445; 15 August 2008, 15:30.
Comment
-
Recent am condus un 525d din 2007 parca era,foarte marfa,am facut si un drift cu ea )) si o basculanta d-aia veche.Ma chinuiam sa o bag in viteza,si cand imi intra haraia si imi tremura si capu.Dar tare senzatia ).Am febra la maini de la volan.sigpic
Comment
-
Toata lumea vad ca aspira la BMW si la sofatul acestuia.
Stimati co-forumisti, de departe a fi aceea masina super sport la care toti ( nu toti, dar marea majoritate) visati....Daca aveti ocazia sa mergeti cu una de prin 92-96, va blestemati zilele, si va intoarceti la Loganul dotare personale cu un aer increzator...Va asigur.
In rest orice masina noua din clasa premium impresioneaza: BMW, Audi, honda etc. este exceptionala.
Daca vreti sa vedeti ce inseamna masina sportiva, incercati Subaru Impreza. Eu unul am ramas f impresionat, si am condus si masini mai puternice, dintre care un BMW 335. Nici nu se compara ( BMW e trocarici pe langa Impreza STI).
Comment
-
Barkas
Ford Transit 84
Ford Transit 94
Dacia 1300
CitroenBX
Fiat Croma
Skoda Felicia
Lada Niva
Renault Safrane
Si bineinteles Logan 1.5 ,1.6 ,1.6 16vBerlina si MCV.sigpic
Comment
-
Pentru că sunt mai mic, cred că pot să le pun în ordine cronologică :
Dacia 1310 '96 neagră (prima maşină pe care am condus-o, pe vremea când făcea maică-mea şcoala)
Dacia 1300 '77 (maşina familiei până acum 4 luni)
Opel Corsa C 2006 1.3 CDTi (şcoală)
Mercedes Atego 915 + remorcă (şcoală)
Logan 2006 1.5dCi
Cielo 1996
Ford Mondeo mk2 diesel
VW Passat Variant 2001 1.9TDI 131cp A/T
Logan ph2 1.6 16v (drive-test)
..Cam astea ar fi, nu se supără nimeni dacă am uitat vreuna. :P
Comment
Comment