Ce Masini Ati Mai Condus In Afara De Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Porsche nu a condus nimeni,un Cayman un 911?

Comment

• Eu am condus un 944 turbo si in trecut un 924 ( performante la cel din urma, ioc).
      Am condus de curand un smart...Fabulos, cat de incet schimba cutia de viteze treptele, in modul secventional ( efectiv trec secunde)

Comment

• Volkswagen Touareg, Golf 5
        Skoda Octavia
        Opel Vectra
        Mazda 323
        Dacia 1310, Super Nova, Solenza, alte Loganuri (1.4 MPI, 1.5 dCi)
        Last edited by tibby; 3 November 2008, 18:41.

Comment

• Ia acolo,lucruri ieftine,dacia,matiz,cielo.Plus camionul lui taticu',un tractor U650(pentru cunoscatori!),un ts 500(tractor cu senile),dar astea acum vreo 10-15 ani.

Comment

• Am avut ocazia sa conduc un Porsche Cayenne . Nu zic ca bucuresti cernavoda(cat e autostrada) nu miau trebuit 25-30 de min .

Comment

• salutare !
              o sa fie cam lunga lista la mine :saviem 7,5 tone,raba 10 tone,vw transporter3,5 tone,ford transit 3,5 tone ,dacia papuc ,fiat siecento,fiat punto,fiat doublo,tico,dacia 1310 din 1999,in rest am mai mers si pe alte masini dar doar ocazional .

Comment

• Mda,viteza medie peste 250 de km/h.Cam putin pentru un Cayenne,nu crezi?
                Vecinul meu cu un 206 hdi a facut 320 de km intr-o ora si 3 secunde,ce ziceti de asta?

Comment

• Originally posted by madock12 View Post
                  Am avut ocazia sa conduc un Porsche Cayenne . Nu zic ca bucuresti cernavoda(cat e autostrada) nu miau trebuit 25-30 de min .
                  E las-o incolo ca daca folosesti avionul ajungi asa repede...hai sa fim seriosi ..
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• As mai zice cate ceva dar sunt si off-topic si nici nu vreau sa trezesc pe colegu din vis.
                    Asa ca shhhht...ca il treziti!
                    P.S: Sweet dreams! )

Comment

• Masinile mele in ultimii 27 ani: Dacia 1300; Dacia 500(Lastun); Oltcit Club

Comment

• ce am condus eu:
                        golf 4 an 2002 parca 1.9tdi masina buna stabila
                        golf 3 gti anu nu-l mai stiu fooooarte tare
                        pasat 2002 1.9 tdi foarte comfortabila
                        aveo 2007 1.2 (masina de servicii)
                        asa astea au fost masinile mai slabute ...acu masini mai zdravene:p
                        toyota celica unui prieten am mers vreo 5 km...trage rau masina
                        porsche carrera 4s motor de 4000 390 de caluti viteza care i-am dat-o 270
                        si ultima evo 8...din punctu meu cea mai tare
                        poate o sa adaug pe lista si un bentley continental ca si-a luat recent prietenu cu porsche
                        low....&.....slow

Comment

• Ocazional, de la cine a avut curajul sa-mi dea masina lui- Solenta, Aro 243(cumnatu') si Volkswagen Polo...Am pierdut 'batranica' 1300...
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Am condus o lista intreaga de masini, cu care nu are nici un rost sa umplu acest post, de la Smart, Vw Polo, la Q7, X5 si asa mai departe. In fine, nu asta e important. Dintre toate frumusetile astea pe care obisnuim sa le numim super masini: 911 Carrera, RS4, VRX STI sau CLS AMG, singura care m-a speriat la propriu si din care nu am putut sa cobor timp de 5 min, nu pentru ca mi-ar fi placut asa de tare incat sa nu imi vina sa ma dau jos, ci pentru ca pur si simplu imi tremurau picioarele, a fost BMW M3 E46. Bestie e putin spus, mi-a marcat personalitatea in ceea ce priveste pasiunea pentru masini.
                            Last edited by vitriol; 16 December 2008, 01:00.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Un m3 , ca si "sentiment" este sub Subaru STI. Le-am condus pe amandoua, si nu se compara feelingul STI ( turbo, sunet, modalitati de a aborda curba, cursa schimbatorului de viteza...etc)...pe cand un M3 este un bmw mai puternic
                              Iar referitor la 911 carrera, depinde in ce model te-ai urcat, ca daca era un carrera 4s....bmw ti se pare Dacia)

Comment

• De acord cu Cezar.Aia da senzatie.Subaru,poate si Evo.Eu am mers si cu X5,si cu seria5,525xd,si cu seria 3.Si m-a impresionat mai mult la putere R32 .Bmw pentru mine de la supermasina din ce auzeam,pana la condus,s-a devalorizat.Ma asteptam la muult mai mult.Si m-a dezamagit.De altfel imi doresc sa merg cu un Subaru wrx sti,nu am avut ocazia,sau cu un Evo,sau cu un Mercedes AMG..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google