Pentru cei cunoscatori : Am mancat pe paine un BMW Seria 5 Alpina...adica mai tare decat M5.....era omul alb de nervi
Ce Masini Ati Mai Condus In Afara De Logan?
Collapse
X
-
Originally posted by Cezar View PostUn m3 , ca si "sentiment" este sub Subaru STI. Le-am condus pe amandoua, si nu se compara feelingul STI ( turbo, sunet, modalitati de a aborda curba, cursa schimbatorului de viteza...etc)...pe cand un M3 este un bmw mai puternic Iar referitor la 911 carrera, depinde in ce model te-ai urcat, ca daca era un carrera 4s....bmw ti se pare Dacia)sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
@Cezar:si eu am avut ocazia doar sa ma urc in ea.Dar totusi are o herghelie de cai.Da RS6 Avant albastra era .Frumoasa foc.Masina si sport si de familie,iti intra tot neamu in ea.Pff...Poate o conduc si eu in viata asta,oricand ar fi,nu mi-ar parea rau .sigpic
Comment
-
In afara de Loganul meu, Astra G la greu, 1.7 CDTI, 1.6, 2.0 16v (mama cum merge ), Corsa B 1.2 (mi-a placut foarte mult pitica in oras), Logan 1.5 DCi (65 cp) care eu din conceptii credeam ca e mai slab ca 1.4 la cum trage, dar cuplul ala (insa la vitezometru mi se pare ca urca cam la fel la ambele motorizari), si cel mai recent, visul meu un BMW, a fost un 318d, de era sa fac accident cu el la 11 noaptea, depasire, mazga pe jos, ud, a 2-a in blana, si dsc-ul m-a salvat, cand coborasem tremuram si de frica dar si de fericire dar mai am pana sa am un BMW asa ca imi iubesc Loganul, macar nu mor deocamdata
Comment
-
...pe langa ce am scris mai sus,....,,,IVECO Stralis, Range rover sport, Toyota Landcruiser D4D, Dacia papuc, Audi A6 3.0 TDI quattro, Skoda octavia Tour& II, Golf 2/3/4/5, BMW 320d, BMW 320i, BMW520i, VW passat TDI, VW Polo, VW Vento, Daewoo matiz, si cam atatsigpic
Comment
-
Hai ca topicul asta imi place ...... deci conduc in fiecare zi de ceva timp mondeo lu tata (tournier 2.0 tddi 115 cai) e ca o barca (loganu meu e in service-probleme la injectie) si masina de la servici un mitsubishi L200 2007 2.5 tdi 136 cp , ce sa zic masina 4X4 mai instabil ca ala nu am vazut toata iarna am umblat cu un cauciuc de trailer (vreo 200 kg) in carlinga ca fuge spatele ,si printre alte masini conduse cele mai impresionante au fost un polo 6N2 2001 GTI 125 cp racheta , BMW 525 TDI -frumos si sportiv, opel corsa 1,7 CDTI 101 CP - fuge rau, Skoda Octavia 1,9 TDI 110 Cp-mergi bine un pic instabila , Mercedes E220 CD - la 150 cp cat are e si barca si putin sportiva , si topul un Mitsubishi EVO 9 la Monte Carlo cand lam inchiriat cu inca doi prieteni pe o pista amenajata si daca nu ati trait pana acum urcativa in asa ceva -dupa ce ca urla motoru mai si fuge de sub tine , deabea il auzeam pe instructorul care vine cu tine pe traseu(ei probabil eram si plin de emotii) intradevar nu am mers mai mult de 150 cu el ca nu aveai unde insa stabilitate si accelerare din plin.Last edited by snake4; 26 January 2009, 23:28.
Comment
-
VW Passat 2004, 2007, VW Golf 5 2005, VW Golf 6 2009, VW Polo 2005, BMW 320 2007, BMW 525 2007, BMW X3 2003, Audi A3 2005, Audi A6 2007, Ford Focus 2003, Ford Mondeo 2004, Seat Leon 2002, Renault Megane 2006, Skoda Octavia 2008, Skoda Superb 2008, Opel Astra 2005, Opel Vectra 2006.
Impresionat de BMW 525, super masina.Last edited by soto_adler81; 27 January 2009, 00:58.Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red
Comment
-
Ce naiba v-a impresionat la bmw-ul ala nu pot sa inteleg.Ca la cat de mare si de grea e nu are CP prea multi,doar 170 de CP.Ia sa mergeti cu un C class,sa vedeti masina,da clasa la bmw.Sau mai ales Audi,noul A4,sau A5,ca sa nu mai zic de A6.E mult peste,mai ales la interior,care nu se compara,cu bordul ala de pocneste la BWM de 2 lei,facut in fuga,si foarte monoton...Numai numele e de BMW.Gata BMW cea mai tare.Astept sa prind un M3 poate masina asta ii va salva si ii va scoate din criticile mele.Apropo am mers si cu X5 cu motor de 3000.M-a impresionat mult mai mult,Touareg.In fine tot Dacia mea e cea mai buna .sigpic
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostUn m3 , ca si "sentiment" este sub Subaru STI. Le-am condus pe amandoua, si nu se compara feelingul STI ( turbo, sunet, modalitati de a aborda curba, cursa schimbatorului de viteza...etc)...pe cand un M3 este un bmw mai puternic
Iar referitor la 911 carrera, depinde in ce model te-ai urcat, ca daca era un carrera 4s....bmw ti se pare Dacia)
Bord de 2 lei ? ... sigur te'ai urcat intr'un bmw ? Pana si e46 are unul dintre cele mai frumoase interioare.
Comment
Comment