Dacia 1100, Dacia 1300, Talbot, Mazda 626, Daewoo Espero, Peugeot Expert.
Ce Masini Ati Mai Condus In Afara De Logan?
Collapse
X
-
Eu am permis de putin timp...Cam de vreo 3 luni
Am mers cu Logan 1.5 dci , Renault Megane Sedan 1.6 16v (m-a impresionat...Trage bine) , Opel Corsa 1.2 16 v , Peugeot 207 1.6 hdi si "Kiss-ul" meu 1.6 8v cu care merg zilnic
Comment
-
Dacie 1300 ,1310,oltcit,nova,opel kadette,citroen bx,opel astra f,toyota yaris,nubira,logan,Bmw din anii 80si ceva,nu stiu exact,cred ca era seria 5, audi a4,audi a6,un camion mare mare cred ca raba?? Un model din anii 70siceva super tare experienta,(condus pe drum forestier)masinile sunt in ordine crescatoare in functie de preferintele mele de la volanul masinilor.
Comment
-
Originally posted by Razvan_DUB View PostSpun doar cateva masini care m-au impresionat pt ca lista este prea lunga. Hyunday coupe, mazda mx5, bmw x5 4.4i, golf gti, honda civic type r si...Nu mai stiu. Cea cu care m-am distrat cel mai tare a fost hilux-ul pt ca am facut vreo 3 burnout-uri
Comment
-
Dat talpa azi la un bmw 320 motor 1.9 123 cp nu ma impresionat nu stiu ce
lista e prea lunga la cite masini leam dat talpa
cea care ma impresionat A6 2.5 tdi 173 cp quatrotoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Dacia 1310, Oltcit, Dacia Papuc 1.9 , Espero, Renault Symbol, Megane 2, Kangoo 4x4, VW Passat 1.9TDI cu chiptunning, Golf 1.9TDI, 1.6 benzinar(acuma masina de servici), Land Rover Discovery 2(f. Faina masina), Peugeot 206, Peugeot 307, Ford Focus(faina fordareata), Solenza, Logan 1.4 si Loganul meu 1,5DCI 68CP(nu 70CP cum zic astia pe site )
In viitor sper la BMW, iar in vise as vrea un Bentley Continental GT. In vise...
Comment
Comment