Instalare Sistem Navigare GPS - Help

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gpszone e in mare rahat. Pentru softuri există p2p.
    Legat de DN, DJ, DC, le ştie şi iGO, dar tre' să ştii sa-l foloseşti.

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner

Comment

pentru mireo , cautati pe cineva care are gps smailo ca poate da jos de la ei ultimul soft +ultima harta gratis . daca ai pe cineva pe la domo poti lua seria de la un gps pus la vanzare , dai si tu de baut

Comment

Tirum, las-o baltă, că am smailo cu iGO primo instalat default. Ne-esenţial că am băgat iGO8 şi a rulat perfect pe un procesor de 350 cu 64 de rami.

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner

Comment

am spus sa caute smailo pentru ca raduroane are mireo ca soft pentru gps lui si vroia ultima harta , pentru el . am mers cu smailo de doua ori si cu ultima harta data jos , singurul oras unde ma da pe spate este CALARASI unde te duce numai pe interzis si pe sens unic dar din sensul celalalt , iar in Bucuresti obligatoriu prin centru .

Comment

Originally posted by tirum76 View Post
            ....... am mers cu smailo de doua ori si cu ultima harta data jos , singurul oras unde ma da pe spate este CALARASI unde te duce numai pe interzis si pe sens unic dar din sensul celalalt , iar in Bucuresti obligatoriu prin centru .
            Problemele mentionate de tine sa intamplau cu Smailo + Mireo (cu ultimele harti)? ... sau cu Smailo + IGo ..?
            Scuze, dar am pierdut firul ...

Am mers la o manastire la ~25 km de iasi (Hadambu - Mogosesti) si dupa ce m-a ghidat bine, incepand de la ultima intersectie, dupa ce am facut la dreapta spre Schit imi arata ca merg pe dealuri ... ... nu figura deloc drumul respectiv.
            Asadar se pare ca "nu prea sunt dusi la biserica" baietii care au facut hartile ...)))

Nu ma plang ... doar observ !

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google