A Procedat Corect Politistul?
Collapse
X
-
Felicitari politistului .Ala cu filmarea nu a facut decat sa filmeze un ultraj...o sa fie cu siguranta in favoarea lui filmarea
Toti au impresia ca politistul e o prajina in circulatie si ca vezi doamne n-are voie sa te opreasca...si cum te-a oprit ,imediat faci gura mare ca vezi doamne cum de are tupeu sa te opreasca.Mai ales daca nu ai nimic de ascuns,la ce Dzeu sa nu te supui unui control? Cat de greu ii era sa se coboare pana la portbagaj sa il deschida sau sa dea actele stiindu-se nevinovat...Sunt o gramada de politisti care nici amenda nu iti dau daca nu le prezinti documentele,trec de la ei cu vederea,dar cand le-o zici pe tonul asta...Last edited by Cristi_Xp; 26 July 2012, 17:22.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
E cam ciudat ca politistul de unde ii cerea actele ca nu purta centura si ca a oprit pe interzis a ajuns ca vrea sa vada ce transporta si sa se uite prin masina . Din cate stiu asta au voie sa faca doar daca e filtru . Oricum nici cu soferul nu imi e rusine ... tipic romanesc . Daca era in alta tara nu cred ca mai zicea ca nu are acte .In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Singurul lucru care i se poate reprosa politistului este ca nu a vorbit cu cocalarul asta la persoana a 3-a.
Comment
-
Originally posted by gmv97 View PostE cam ciudat ca politistul de unde ii cerea actele ca nu purta centura si ca a oprit pe interzis a ajuns ca vrea sa vada ce transporta si sa se uite prin masina . Din cate stiu asta au voie sa faca doar daca e filtru . Oricum nici cu soferul nu imi e rusine ... tipic romanesc . Daca era in alta tara nu cred ca mai zicea ca nu are acte .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Soferul putea sa fie mai diplomat, chiar daca se simtea abuzat.
Mai nasol de ala care era martor, ca sigur va fi chemat la o sezatoare, ceva...daca se rezuma treaba la refuzul aluia de a da actele nu mai venea, ca si eu am fost martor la o d'asta cand nu scoatea unu' permisul si nu m-a chemat nimeni nicaieri, doar l-au mai intrebat p'ala odata daca da permisul si mi-au luat datele.
Barem o fi fost din localitate ?Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
voi ganditi-va ca politistul nu are de unde sa stie cu ce fel de om are de-a face si ca oricand individu ala recalcitrant poate sa scoata pistolul si "hai pa" sau sa treaca cu masina peste el , deci nu prea e loc de tocmeala si de stat la povesti.Nu vrei sa faci cum a zis,te da cu burta de pamant si asta ePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
numa smecheri care va credeti mai presus de orice...in locul lor te si impuscam....mai terminati bah cu smecheriile astea de prost gust, iti este ciuda ca te-a caftit?? dar cand l-ai injurat de neam? foarte bine ti-a facut. daca stiai sa vorbesti frumos, pentru ca el te-a respectat, cand te-a pocnit, te-a pocnit pe buna dreptate, bravo polistilor din imagini
Comment
-
Eu care sunt pentru respectarea legii si total impotriva ecschivarii de la respectarea ei, nu pot sa spun decat ca a procedat corect dar, incomplet, daca nu l-a dus pe musiu cu mainile foarte aproape una de cealalta, la cea mai apropiata sectie pentru "verificari", sau una la fata locului, pe solul patriei, prin intermediul mascatilor, ca asta cerea situatia, sau cel putin asta cerea comportamentul dubios al tipului.
Asa e cand vrei sa faci pe destepul si sa-ti faci de treaba cand te plictisesti de atata libertate.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
parerea mea este ca a procedat foarte corect!!! chiar asa a ajuns tara asta? iti spune politistul sa iesi din masina si tu refuzi in mod repetat, asta e lipsa de respect...EU in locul lui il scoteam dupa primul refuz ii puneam catusele, ii dadeam doua peste cocoasa si il duceam la sectie! NIMIC de reprosat! Din ce se vede in filmulet soferul l-a si lovit pe politist cand acesta a incercat sa il scoata...NU trebuia sa foloseasca spray-ul...PISTOLUL trebuia, atunci sigur nu mai comenta!
Comment
-
"Am facut plangere penala impotriva celor 3 agenti... am inteles ca au fost suspendati temporar din functie... Ramane ca procurorii sa stabileasca vinovatia... "
Dar asta e corect?
Eu in postura de politist as fi verificat prin statie datele contravenientului, as fi intocmit proces verbal pentru fiecare contraventie savarsita si la urma as fi chemat ajutoarele(mascatii)(vezi cazul politistilor care au prins-o pe judecatoarea din Dambovita bauta la volan).
PrEsTiGe-si dupa aia el te da in judecata si castiga procesul iar tu stai la dispozitie cu dreptatea in mana(exista cazuri concrete). Stiu ca nu-i corect dar inca n-am ajuns ca in America.Last edited by Cromatic; 26 July 2012, 19:58.
Comment
Comment