Originally posted by darksid3
View Post
A Procedat Corect Politistul?
Collapse
X
-
Tipic cocalarilor din Romania, el ii tare si se ia in gura cu toti de parca toata lume ii este inferioara.
In orice tara civilizata in maxim 30 secunde daca nu respecti ce iti zice agentul esti scos cu forta din masina si incatusat.
Patit eu in Austria cu masina de firma, nu am vrut sa dechid geanta la un filtru de politie si am stat 20min incatusat pina au scotocit ei masina. Protia romaneasca ca oricum nu aveam nimica ilegal.
Comment
-
Culmea ca fac asta in tara si putin prin Ungaria,in restul tarilor(mai spre vest)sunt mielusei in trafic.Cred ca e 'aerul de Romania"(care se simte de prin Ungaria)...ii face sa-si schimbe atitudinea.Ei sunt flacaii satului(orasului)care muncesc in strainatate.Si eu am rude care muncesc prin tari straine(frate,mama,unchi)dar nu-s asa.Nu trebuie sa uiti de unde ai plecat,asta-i cel mai important.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostPai tocmai iti spusesem mai sus-poltistii detin mijloace(statie) prin care i se transmite datele proprietarului cu poza. Daca nu se pupa treaba cu atat mai mult trebuia sa cheme ajutoarele daca nu exista colaborare din partea soferului.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
100% Corect. Eu nu am inteles de ce a refuzat soferul sa prezinte actele sau sa fie cooperant. Ceva a facut clar daca era tare in gura, incercand sa scape cu tupeu. Politistul poate face control corporal, bagaje, autoturism, pentru care nu este necesar autorizatia unui magistrat. Poate face si imobilizare, ca in cazul de fata si conducerea fortata la sediul politiei. Nesupunerea controlului trezeste suspiciuni asupra persoanei.Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
sigpic
Comment
-
Eu cred ca politistul nu a procedat corect.
In momentul in care iti cere sa cobori din masina iar tu refuzi ar trebui sa scoata pistolul, e ca si cum ar cere unui infractor sa se opreasca, iar el alearga.
Daca nu ai nimic de ascuns te conformezi si nu patesti absolut nimic.
Nu stiu de unde ideea ca politistul nu are voie sa controleze masina. Pentru casa da, are nevoie de mandat, dar o masina in trafic poate fi controlata oricand.ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
Pistolul se scoate in ultima instanta, este arma letala totusi. Se aplica principiul proportionalitatii atacului, iar daca persoana sta in masina si doar nu se supune, nu exista motiv pentru pistol. In SUA da, se scoate pistolul inainte si dupa se trece la discutii, dar acolo este alta situatie datorita cazuisticii, multi politisti au fost impuscati in trafic doar ca s-au apropiat de masina. La noi realitatea e alta, smecheri care comenteaza.
"Infractorul care alearga'' - persoana care a fost prinsa in flagrant savarsind o infractiune.Last edited by Atinge Dragos; 26 July 2012, 22:47.Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
sigpic
Comment
-
politistul atata timp cat te respecta trebuie respectat, ai dreptul de a face contestatie la procesul verbal pe care ti-l inocmeste, nu iti da dreptul de a injura si a avea un comportament ironic, nu faci altceva decat sa dai de banuit ca ai avea altceva asupra ta sau ca ai consumat bauturi alcoolice sau drogat etc....sa va mai aduc aminte si de acest filmulet.....
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
ATENTIE limbaj vulgar...interzis minorilor
Comment
-
cred ca parerile de aici merg mai bine )
Am dat de acest videoclip in Cancan. Prea multe detalii nu pot da (articolul din cancan e de rahat) decat ca acel dobitoc face pe desteptul si nu se supune indicatiilor politistului. Aceasta intamplare se petrece undeva in Suceava. Desi cred ca a fost cam bland cu el, merita felicitat acel politi...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAcu' zic si eu, ce poza poti sa transmiti prin statie ? Si nu toate Loganurile au ecrane LCD la dotari.
Comment
-
da voi stiti ca daca va opreste si nu aveti actele la voi va poate conduce la sectie pentru stabilirea identitatii, nu scrie niciunde ca e obligat sa te verifice online sau prin statie ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Asta in cazul in care exista colaborare dar daca soferul se inchide in masina si nu colaboreaza in nici-un fel atunci ce te mai faci? Raspuns corect-verifici masina si chemi mascatii(cu mijloacele amintite mai sus) si-o sa se lase mai rau adica (,)cu spart luneta, s.a. Eu asa as fi facut si in cazul asta(ca sa scutesc eventualele neplaceri de dupa). In fine, politistii au un manual de bune practici insa de multe ori nu prea iese ca la carte si se lasa cu dat in judecata , s.a.
http://www.politisti.ro/topic/247-mo...695#entry12695
Comment
-
Replica asta de pe forumul politistilor pe care l-a dat CristiXp e geniala:
"Chiar, daca il cunoaste cineva pe acel politist, sa il felicite din partea noastra, iar daca am sti macar numarul auto al gunoiului ar fi bestial, poate avem ocazia sa il mai premiem si noi."
Pe romaneste s-a ***** in palarie ala.
Zicea cineva mai devreme ca proba video nu o sa se ia in considerare in instanta. Corect asta, dar cert va influenta sentinta.Last edited by Cezar; 27 July 2012, 10:58.sigpic
Comment
Comment