A Procedat Corect Politistul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa ar trebui sa se procedeze si la noi, poate nu ar mai fi atatia cocalari in tara.

Oficialii Poliției din Seattle au declarat că: „Fiecare polițist reacționează în felul lui, în funcție de situația în care se află", de asemenea, au mai prec...

Comment

Vina politistului este ca nu a vb. la persoana a treia si nu si-a pastrat calmul suficient de mult ca sa convinga bizonul ca o colaborare este cea mai usoara varianta pentru ambele parti.Trecerea de la vorbe la fapte a fost facuta de politai atunci cand a incercat sa deschida usa masinii. La o eventuala reclamatie va avea si el de tras din cauza asta.
      Totusi nu sunt de acord cu atitudinea soferului.

Comment

A procedat corect. Nu ai actele. Foarte bine. Iti iei sanctiune pentru aia. Insa faptul ca nu ai acte da de banuit. Hai sa vedem ce ai in masina. Nu vrei ? Inseamna ca ai ceva de ascuns. Catuse si la parnaie. Daca era cooperant cred ca se termina in 2 minute si scapa si mai ieftine. Greseala lui.

Comment

sigpic

Comment

Asta este o interventie ca la carte. Nici nu a stat la discutie, deschis usa, tras afara si pus la pamant, catuse, etc.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Politistul roman a stat prea mult de vorba cu el in comparatie cu acestia!
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

Acum am observat, politistul a fost calcat pe picior!
                A pus-o ala la Tribunal!

Comment

si eu zic ca a procedat corect...smecherul ala nici nu l-a bagat in seama! P.s Imi cer scuze ca am postat si eu acelasi videoclip, dar stiam ca in acest thread este vorba despre cel roman!
                  MY CLA

Comment

Hahaha....ce mumu a capatat. Asa merita.

Comment

Vai! Cat de calm a fost politistul cand l-a dat pe ala jos din masina. Si-a asezat tacticos pixul in buzunarul de la piept, a pus clipboard-ul pe plafon si nici macar n-a transpirat cand a pus mana pe ala. Pe de alta parte, melteanul cu Ferrari n-a avut tupeu nici macar sa respire, in comparatie cu melteanul autohton, din clipul pus de mine.

"Is there a problem officer?" Eh lasa ca vezi tu dupa aia.
                      Last edited by vitriol; 9 August 2012, 19:28.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Acolo asa se procedeaza. Si sa stiti ca oamenii aia chiar emana respect. Stiu sa vorbeasca frumos sau sa treaca cu vederea, dar si daca ai calcat pe bec, ai pus-o! In speta, politistul a fost calcat pe picior

Comment

pe promotor am gasit initial filmu si da, a fost calcat pe picior ) mi-a placut cand a dat cu pumnu in geam si la injurat) si dupa a trecut la fapte nu vorbe!
                          MY CLA

Comment

Nu l-a injurat, i-a zis ca l-a calcat pe piciorul lui "făcut". Dupa aia i-a adus aminte ca i-a zis sa nu miste masina si a trecut la treaba.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Asa e sistemul legal de acolo. Nu se sta la discutii. L-a avertizat ca si-a pus piciorul in fata rotii pentru a nu mai inainta cu masina. Bizonul a fortat nota, l-a calcat pe picior, de unde a rezultat ca politistul avea drept absolut de a interveni in forta. Simplu si eficient. Oricum, problema soferului in fata judecatorului, este, dupa o asa grozavie.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                                Acum am observat, politistul a fost calcat pe picior!
                                A pus-o ala la Tribunal!
                                ce se mai preface si ala ca schioapata,intentionat a pus piciorul in fata rotii,nici nu stiu daca a apucat sa il calce prea tare da schioapata parca ar fi fotbalist
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google