Sa dea Dumnezeu si aia din Guvern o lege ca in STATE In felul asta in maxim o saptamana..am zis MAXIM.. s-ar curata soselele de astfel de jeguri de oameni ce exista in trafic. Mai ales de BEIZADELELE noastre ""dragi""... http://www.antena3.ro/auto/beizadele...ta-149542.html
A Procedat Corect Politistul?
Collapse
X
-
Parerea mea este ca politistul nu a procedat corect. A stat prea mult la discutii cu soferul, eu zic ca o solicitare de acte si o somatie era suficient. Dupa care la pamant cu el si catuse la maine dus la sectie legitimat si amendat FULL OPTIONS
Daca soferul era cautat de politie?
Pe de alta parte in codul rutier din cate stiu eu este prevazuta doar o amenda si puncte pentru neprezentarea actelor.Dar cui dracu sa dai amenda daca ala nu se legitimeaza, doar dupa numarul de inamtriculare.
Codul rutier articolul 108 litera a aliniatul 9STOP ACCIDENTELOR DE CIRCULATIE!
Comment
-
Daca scotea pistolul atunci comitea un abuz, arma nu se scoate pentru somare/uz decat in anumite cazuri... pe scurt atunci cand ii este pusa in pericol viata politistului ori pentru priderea unui fugar daca toate celelalte mijloace n-au dat rezultat. E vorba de proportionalitatea si gradualitatea folosirii mijloacelor din dotare. In state e altfel pentru ca au alte legi/proceduri, noi n-avem asa ceva.
Politistul a procedat corect cu profesionalism si mult calm. I-a explicat frumos de mai multe ori ce a facut si ce masuri vor fi luate, rugandu-l sa coopereze. Bizonul, bizon fiind n-a inteles si o tinea pe a lui. A primit ceea ce merita.
Pentru cei care se tem ca intra politia peste ei in masina... sa stea linistiti nu intra nimeni peste tine in masina daca ti-ai uitat actele acasa dar cooperezi si dai date despre tine/autovehicul.
Daca esti cu gura mare, te opui si te comporti ca o p*** cu urechi, ai toate sansele sa fi condus la sectie fortat, cu spray in ochi, bratari la maini si ceva dungi pe spate... perfect legal fara niciun abuz din partea politiei.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postis convins ca daca scotea pistolul se mai calma soferul...
Cum spuneau si altii, nu se cunosc clar imprejurarile, dar mi-a placut finalul
Mai rar sa vezi ca reactioneaza si Garcea la smecherii d-astea de roman venit de la capsuni. Acte nu, de coborat nu.
Nu cobori, stai ca te cobor eu
Comment
-
Pe de alta parte, ce fac aia in State n-ar fi posibil la noi pentru ca daca i-ai da unui militian d-asta autohton puterea sa scoata pistolul si sa te poata da jos din masina, deja s-ar simti stapanul universului cu puteri absolute.
N-am stat niciodata sa ma uit daca politistii care m-au oprit pana acum, au sau nu sapca pe cap (nu m-am gandit niciodata la treaba asta) si niciunul, nici macar unul nu mi-a vorbit la persoana a 2-a, dar... uite ca mai sunt si specimene de genul asta care habar n-au pe ce lume traiesc.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment