Avensis vs passat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Avensis vs passat

Buna ,am un prieten care mi-a cerut parerea referitor la un vs intre passat si avensis ambele diesel. avensis 2.2 d4-d 150 cp si passat 2.0 tdi 170 cp. Ce parere aveti despre cele doua??? fiabilitate, intretinere, motoare..... Este vorba despre masini noi in ambele cazuri! Help me please!!!

Mai multe pro-uri pt Avensis.
    Passat nu-mi place, ba pe deasupra are si motoare proaste.

Comment

cunosc foarte bine un passat la 220k care a schimbat aproape tot ce inseamna mecanica ... ambreiaj (150k) si vro` 3 seturi de injectoare (dupa al 2 lea set a aflat ca se schimba gratis) si tot felul de furtunase si garnituri....etc, pe motorul 2.0 140cp. Toyota am in familie si este BETON.. In loc de toyota tot passat am vrut si noi, bine ca nu am facut aceasta greseala din punctul meu de vedere

Comment

Ce ofera Toyota, la ce inseamna garantie,este mult peste VW.Motorul de 2,2 D4D o sa il dezavantajeze la impozit,exista si varianta 2.0 d4d 124cp,care este destul de potenta.Eu am Toyota,am vazut ce inseamna si 100% recomand Avensis.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

in ultinii ani masinile nemtesti sunt...bullshit.au cam fost depasiti in ce priveste fiabilitatea de multe marci.despre Toyota am auzit numai de bine.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Nu am mers cu passatul dar am facut o iarna cu avensisul. Motorul d4d de 2.0 lua cam 12 % motorina in oras iar in 15 minute nici nu apuca sa bage caldura. Probleme tehnice nu am avut cu ea in afara de recall-uri; ultimul pentru pedala de acceleratie.
            As mai lua avensis dar ala pe benzina de 1.8.

Comment

Si eu as miza mai mult pe toyota. Si eu detin un yaris 1.4 d4d din 2005, pana in prezent are 240 mii km fara interventi la motor si nu da semne de oboseala. Adevarul este ca passatu' nu mai e ceea ce a fost o data. Multumesc pt raspunsuri si mai astept in continuare pareri...

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google