If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce Spuneti Daca Am Avea Un Radio Al Nostru? Radio LoganClub ?
Baieti eu deja imi smulg paru din cap! Nu reusesc sa-L fac sa mearga....Am incercat o gramada de modalitati. POate nu ma pricep eu indeajuns.
Asa ca vrea ca ideea sa fie preluata de altcineva care se pricepe si s-o duca mai departe.Chiar haideti baieti cei care se stiu si se pricep faceti ceva ca ideea asta sa prinda viata.
Multumesc
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Radio pe net e mai indicat, pentru ca un radio care sa emita si sa-l poti asculta in masina e destul de complicat. Aprobari, licente, si multi, multi, multi bani.
Idee extraordinara! Dar...Cum sa mearga? Doar pe net? Emisia in eter costa o groaza de parale, licente, aparatura cum s-a mai spus...Dintre loganisti nu e nici un mic geniu in computere? Pentru un radio prin internet?
Idee extraordinara! Dar...Cum sa mearga? Doar pe net? Emisia in eter costa o groaza de parale, licente, aparatura cum s-a mai spus...Dintre loganisti nu e nici un mic geniu in computere? Pentru un radio prin internet?
Sa mearga pe net .
Asteptam oferte de la cine se pricepe
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment