Test RadioStation LoganClub

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aaaa!! Pai probabil astai problema .Pufff pai si eu am router

Haideti oameni buni ! Altcineva se ofera?

yo zic ca ideea e superrrr,hai sa o punem in practica
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Router-ul are firewall hardware si daca nu-i faci setarile in amanunt este egal cu 0 pentru radio net!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Forward pe port.Toate conexiunile de pe portu 8000 catre ipul extern sa le forwardeze la IPul tau intern...Posibil IPurile sa fie aceleasi.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

NU va chinuiti ca am incercat eu. Pe retea mere, dar in extern luati-va adio. Ne trebe un server de genu:

Helix Universal Server
          A free streaming media server software which can distribute live and on-demand video and other mediaThe Helix server is available from Real.Com, Quicktime

Quicktime Streaming Server

This is a license free server for streaming digital media over the Internet.

Quicktime Broadcaster

Here you will find a free live encoder for easy webcast of live events over the Internet.

Peercast.Org

Peercast.Org is a non-profit website that provides free peer-to-peer broadcasting software. "It offers anonymity for broadcasters because there is no easy way to trace back to the original stream..."

Icecast.Org

Icecast is "open source audio streaming server that anyone could modify, use, and tinker with." That also means it's free.

Andromeda

Andromeda is delivery-on-demand software that comes in three flavors: personal, community and professional edition. "Andromeda takes your MP3 collection and turns it into a fully-featured, on-demand, streaming web site."

Si un program numit Pirate Radio (http://radio.about.com/gi/dynamic/of...irateradio.com)

Eu nu am momentan timp, dar daca imi gasesc,si nu e inca facut, voi face eu acest radio.
          Last edited by cristivsb; 5 June 2008, 18:32.

Comment

Cu stiri din trafic dedicati la radio
            emisiuni culturale,politice,viata satului
            manele pt cei care asculta,stiri sport
            sigpic

Comment

Haideti baieti curaj.
              Nu pot sa cred ca din atatia membrii nu ne poate ajuta la acesta idee!!!

Comment

Cristi XP: putem pune un program pe acest server?

Comment

Se poate face foarte usor toti pusti isi fac cate un post de radio dc noi nu am putea ,problema este cine sa vb pe post trebuie o voce care sa prinda nu cine stie ce ragusit..Imi cer scuze nu vreu sa zic de nimeni pt ca nu va stiu vocile ci dor aprindeti ideea
                  sigpic

Comment

Mai programu ala lipseste pe serveru asta... )
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu neaparat pe serveru asta,dar haideti cu solutii !

Comment

Nu orice copil poate va garantez eu. Ce vedeti voi e nimic. Nu suporta mai mult de 1 conexiune. Acum lucrez la un test

Comment

Pot sa il fac si eu maine acum facteste maine va pot da postul sau cum sail faceti cu siguranta de administrat eu nu pot nu am voce in primul rand si timp..............Credema ca pusti din ziu de azi pot transmite pe net si din iad..........merge cu jetcast mie mi-a mai facut cineva si a mers
                          Last edited by kata dog; 5 June 2008, 23:27.
                          sigpic

Comment

Asa ,asa baieti! Ma bucur ca ati luat ideea asta in serios si asteptam cu nerabdare si interes testele si realizarile. Bafta si spor la lucru

Comment

Eu acum incerc pe un server linux. Pe windows am incercat nici o sansa. Astept solutia ta, din pacate nici la mine nu este timp.
                              Last edited by cristivsb; 5 June 2008, 23:55.

Comment

Serverul ruleaza de la 7 dimineata pana la ora 14. Am testat cu PDA meu si a mers. Sper sa va mearga si voua. Si la ora aceasta merge serverul
                                Last edited by cristivsb; 6 June 2008, 01:28.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google