Cat De EMO Sunteti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In incercarea mea de a nu fi emo , am scos doar 4 % ! ) sincer, m-am chinuit f mult si n-am fost f sincer
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Nu am facut testul pt. Ca sunt contra acestui curent, cei ce l-au inventat nu au trait acum 20 de ani sa simta pe ei restrictiile la curent, alimente si energie termica impuse de regimul trecut ca sa se bucure de libertatea de acum. Cei ce cunosc timpurile imi dau dreptate. Cu bine si alungati-va gandurile negre cei ce le aveti. Viata e frumoasa asa cum e.

Comment

Mi-a iesit 18%.

Comment

6%. Probabil sunt un bastard insensibil...
          thejoker, poate trecem cu bine testul dr jeckyll...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

12% si la mine

Comment

Emo- fobia

Dupa diverse fobii si marginalizari a aparut fobia pentru cei care abordeaza imaginea emo. Mai intai, un mic istoric. La inceput (1985-1994) termenul de "emo" era folosit in muzica, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvant cunoaste un domeniu vast de intrebuintari.
              Ascultatorii acestui gen de muzica au devenit "emo- kids", felul in care se imbraca a devenit "emo-style", felul in care se machiaza "emo make-uo" si presupun ca modul in care reactioneaza "emo-acting".
              "EMO" a fost folosit pentru a descrie trupe precum; Jimmiy Eat World, Silverstein, Paramore, Taking back Sunday.
              Din asta deduc ca e un trend bine format, mai bine spus un brand la care unii dintre tineri apeleaza. Nu ii laud si nici nu-i condamn. Sunt doar revoltat de cei care nu tolereaza un stil care e diferit de cel propriu. Mi se pare o forma usoara de neo nazism prin care cei "buni" stramba din nas la "cei rai". Este tragic intr-adevar ca o fetita de 12 ani se sinucide. Dar sa nu dam vina pe emo in general pentru asta. Este identic cu perceptia despre rock-eri care, in viziune generala, sunt betivi si drogati. Este la fel cum se intampla si-n cazul rapperilor despre care se spune ca si-au uitat acasa turul pantalonilor. Trebuie sa invatam sa-i lasam si pe altii sa traiasca. Nu sunt emo si nici nu ma regasesc- perioada adolescentei pentru mine nu a fost o revolta sociala, insa militez pentru dreptul fiecaruia la libertate de orice fel. E trist ca vorbim de depresii si auto vatamari corporale la varste asa fragede.
              Trebuie sa reflectam si sa ne dam seama cu ce gresim noi, societatea, noi, tinerii, noi, colegii si prietenii lor, ca nu stim sau nu vrem sa-i facem sa zambeasca. Nu trebuie sa ne impartim in doua categorii: ei si noi. Luptam pentru libertate si suntem mandri de cat de democrati suntem.

Comment

Un test = CAT DE LOGANIST ESTI ? = om gasi pe undeva ? Acolo sa vezi bataie pe punctaje de 2 - 300 % !!!
                sigpic
                Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

10%, dar e o prostie de test....
                  1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Bai asta e vrajeala curata
                    ma rog am facut si eu si mi-a iesit 12...Ma duc sa imi tai venele in apa calda )
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Si rezultatul meu.
                      Avand in vedere intrebarile e imposibil sa nu ai cateva procente...
                      Attached Files
                      GL-22-TOF

Comment

Mai, m-a dat peste cap intrebarea "What do you want in life?" ... Vreau varianta a 4a!

Unele intrebari sunt chiar fara nici o legatutra. Ca de exemplu cele cu muzica... Dar sa recunoastem, cred ca era de ajuns cea cu plansul in timpul testului pentru a depista eventuali EMO...

Mi-a iesit 14%. Cam ... mult!
                        Last edited by ReBe; 4 October 2008, 00:21.
                        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Da rebe sunt unele intrebari care anumit is puse sa iti iasa un X % ...
                          n-au ce face baietii toata ziua ..
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Eu cica sunt 8% emo. Sa inteleg din rezultatele de pana acum ca in fiecare dintre noi exista o particica de emo?
                            Deci daca sunt 8% emo, restul de 92% ce sunt? Vreau un test si pentru asta. Poate asa imi gasesc si eu adevarata identitate.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cel mai emo perete...
                              Attached Files
                              sigpic

207 noir obsidien

Comment

Cea mai emo masina cum arata? ))))
                                ps: nu cred ca vreau sa stiu cu adevarat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google