If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca te uiti un pic mai bine masina are toata fata fugita spre dreapta...
asta insemna service dupa care fuguta in targ... Scapa repede de ea... Sincer i-mi pare rau pentru ce ai patit
se repara destul de repede. Nu trebuie sa o vanda. Si eu am patit asta la Loganul MCV, chiar mai tare era indoit si acum arata ca si cum nu ar fi avut nimic. Nicio urma nu mai are, nici pe kitul Adventure nu se vede nimic. Deci daca o repara nu trebuie sa o vanda neaparat.
ady_p, fi linistit, se repara. Apropo, are asigurare?
se repara destul de repede. Nu trebuie sa o vanda. Si eu am patit asta la Loganul MCV, chiar mai tare era indoit si acum arata ca si cum nu ar fi avut nimic. Nicio urma nu mai are, nici pe kitul Adventure nu se vede nimic. Deci daca o repara nu trebuie sa o vanda neaparat.
ady_p, fi linistit, se repara. Apropo, are asigurare?
Da, are asigurare CASCO. Masina e in service la Meridian Sud, cel de pe Turnu Magurele. Cei de pe acolo zic ca e gata in doua saptamani. Masina nu e de vandut, are vreo 9.000 km si daca i se fac reparatiile cum trebuie, nici nu o sa se cunoasca. Eu am avut un accident mai urat cu a mea si nici nu se baga de seama. Totul e ca ei sa-si faca bine treaba.
Ady tu vrei sa spui ca aia nu inregistreaza?Pai si atunci pentru ce mama lor au pus camerele?Doar ca sa se uite la televizor?
Crede-ma, am insistat sa se uite pe inregistrari pentru intervalul orar respectiv si nu au vrut (cu motivatia de mai sus, ca nu opresc filmarea). Tu ce intelegi din asta ?
Eu daca l-as prinde pe asta cu berlina cred ca l-as bate cu tzipete!In primul rand bine ca e toata lumea teafara si in al doilea rand fierul se repara!Numai bine!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Darksid3, eu i-as da cu ranga in cap, ca daca o ranga poate rupe o bucata din usa unui maybach (a lui Becali) atunci iti dai seama ce se intampla daca ii dai in cap cu ea.
Si daca ala cu berlina facea tumba pe sosea ce?..Macar numai aveam masina asa de avariata.
Putea sa-i dea blana si sa fuga dupa nenorocitul ala..Dar cred fetele s-au speriat tare.
Totusi, eu cred ca daca era cineva cu experienta la volan nu se ajungea la asa ceva..fetele ram fete..la volan !
Nu stiu de cati ani ai permis, dar pare-mi-se ca vorbeste gura fara tine.
In situatia descrisa nu cred ca mai aveai timp sa bagi claxoane si flashuri de indignare, actionezi instinctiv, eu spun ca a procedat foarte bine, cu toate ca a sifonat masina, doamne fereste de ce se putea intampla daca-l acrosa pe ala la 120-130...
Si daca ala cu berlina facea tumba pe sosea ce?..Macar numai aveam masina asa de avariata.
Putea sa-i dea blana si sa fuga dupa nenorocitul ala..Dar cred fetele s-au speriat tare.
Totusi, eu cred ca daca era cineva cu experienta la volan nu se ajungea la asa ceva..Fetele ram fete..La volan !
Si sa-i faca CE ??? Fetele impreuna nu au 100 Kg asa ca variante de rangi sau mai stiu eu ce alte bate date in freza aluia ies din calcul. Plus ca in masina erau doi copii, in caz ca citeai mai atent primul meu post. Nimeni intreg la cap, dupa ce se oprea masina, nu se lua dupa ala sa-i rupa fata, ii verifica pe cei mici daca sunt ok. Sa-i rupi capul aluia nu e o solutie. Nu cred ca tu ma stii, dar cei care ma stiu iti pot confirma ca pot rupe capul unuia cu o singura mana ... Reactia verisoarei a fost cea mai corecta, isi avea copilul in spate si a facut orice ca sa-l protejeze. I-a ajutat si Dumnezeu foarte mult si ii multumesc din nou ca i-a tinut pe toti in viata !
Multumesc pacco, darksid3, tavi, dorutz, de fapt, tuturor ce mi-ati scris, pentru sustinere. Sper ca nimeni sa nu treaca prin astfel de momente niciodata.
Daca ala nici macar n-a oprit sa vada ce belea a provocat crezi ca era om normal la minte?Cine stie de ce ar fi fost in stare daca l-ar fi amenintat cu ranga.
E clara treaba...Voi i-ati fi dat cu ranga-n cap...Sunt totusi convins ca Doamne-fereste la un eveniment nu procedati ca si golanii de drumu' mare si va controlati emotiile.
Oricum, eu o consider pe verisoara lui Ady o eroina pt ca a avut sange rece si a stiut sa-si protejeze copiii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment