Sunt rau daca imi zic si eu parerea si anume: care-i faza cu topicul asta?
Reguli de baza pentru folosirea telefonului
Collapse
X
-
) porcarii curate frate. Nu cred o iota
Eu cred ca va fi ultima oara cand vei folosi limbaju asta...
Comment
-
Se pare ca fiecare copil, fie ca are 13 ani sau doar 5, vrea un telefon mobil – si companiile se aliniaza la noile tendinte. Luna aceasta, Disney Mobile a dezvaluit noul sau Family Phone Service, care este disponibil pe telefoanele mobile LG si este conceput in asa fel incat sa ii atraga in mod egal si pe copii si pe parinti cu personajele sale Disney, jocurile si proprietatile care ii asigura siguranta.
Comment
-
Faza cu telefonul si deschiderea usii cred ca este adevarata.O chestie care am incercat-o eu si mi-a iesit: daca esti in afara razei de actiune a telecomenzii masinii si vrei sa o deschizi/inchizi lipeste telecomanda de cap si ai sa vezi ca functioneaza deschiderea/inchiderea.
Comment
-
Originally posted by ady62 View Post
Iata o informatie care poate fi utila tuturor celor care au un mobil!!!
Functioneaza perfect. Dati-o la cat mai multi cunoscuti posibil. E o informatie utila si nu se stie de ce vanzatorii de telefoane o pastreaza secreta. Daca aceasta veste se raspandeste in toata lumea, hotii de telefoane mobile pot sa se lase de "meserie". Un fel de revansa, de razbunare, daca vi se fura telefonul.
Pentru a obtine seria telefonului vostru mobil tastati pe telefon: *#06#
Un cod de 15 cifre va aparea pe ecran. Acest cod este unic. Scrieti-l si pastrati-l intr-un loc sigur. Daca vi se va fura vreodata mobilul, sunati-va operatorul de telefonie mobila si dati-i acest cod. Telefonul vostru va putea fi astfel complet blocat, chiar daca hotul schimba SIM-ul.
Probabil ca nu va veti recupera telefonul, dar macar sunteti sigur ca oricine vi l-ar fura nu se va bucura de el pentru ca nu-l va putea folosi. Daca toata lumea si-ar lua aceasta masura de precautie furtul de mobile ar deveni inutil.
Stiati???
Daca formei *#06# afli defapt IMEI-ul telefonului care e scris pe cutia acestuiaLast edited by soboBN; 22 July 2008, 03:43.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Sfat
Nu vorbiti pe mobil, tinandu-l in mana, in timp ce conduceti
* Este periculos sa vorbiti la telefonul mobil in timp ce conduceti.
* Utilizarea unui telefon mobil in timp ce conduceti va poate afecta abilitatea de apreciere a distantelor, de a mentine banda de mers si viteza adecvata.
* Daca este absolut necesar sa primiti telefoane in timp ce conduceti, utilizati un set auto pentru maini libere. Vorbiti mai scurt, evitati certurile si, daca este posibil, trageti pe dreapta.
* Nu scrieti si nu cititi mesajele text in timp ce conduceti.
Comment
-
Apropo de folosirea telefonului...Eram la o manastire prin jud Neamt..Si unui `cetatean` ii suna telefonul ( acesta fiind prin mijlocul manastirii )... Si nesintitul in loc sa dea macar pe ocupat, daca nu l-a dat pe silentios, iese "in scheme " afaram si la usa manastirii raspunde la telefon cu o greata: zi-i din prima...Deci am ramas tampit la faza asta...Cata nerusinare !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Faza cu deschiderea masinii mergea cand/daca telecomanda "comunica" cu masina prin ultrasunete (cred :-??) si nu infrarosu... Sau oricum, unde sonore. Corectati-ma unde am gresit... Nu prea am tangente cu domeniul. Oricum, am o exprimate... Cel putin amuzanta daca nu stupidaŢăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Comment