Sunt roman! Deci sper ca Romania desi le va fi foarte greu. HAI ROMANIA!!! Daca iesim din grupa asta suntem tari!
Castigatoarea CE 2008 Este....
Collapse
X
-
-
Tin cu romania dar nu am votat pentru ca vreau sa raman realist , ma bucur totusi daca trece de grupe,oricum meciu de ieri si forma slaba a italiei imi dau sperante , si totusi am votat cu italia pentru ca acuma sunt pusi practic cu spatele la zid.Parerea mea ca indiferent de rezultatu obtinut cu olanda italieni oricum trageau tare cu noi , asa ramane o speranta sa facem un egal cu ei , olanda sa-i bata pe francezi ( ca nu m-a impresionat deloc franta ) si cu noi ultimu meci sa joace cu rezervele , ca sa putem repeta figura de la constanta.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostPai tu nu ai vazut meciul aseara de mai zici de Franta???Last edited by dani p; 10 June 2008, 17:37.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Sper sa se intample asa cum spune Rudy! (desi sunt cam multe chestii care trebuie sa se intample ptr noi!) HAI ROMANIA!!!
Comment
Comment