Sunt dependent ...
Sunteti Fumatori?
Collapse
X
-
-
Salutare tuturor, am fost fumator 17 ani si m-am lasat de 1 an si jumatate.
La inceput a fost greu dar merita, totodata consider ca am trecut si un test de vointa, lasindu-ma de fumat.
Omul se naste nefumator si absolut nu-i obligatoriu sa fumeze. De acei bani poate face un concediu la mare sau munte anual.
Le urez succes tuturor celor care vor sa renunte la acest viciu si sa aiba incredere in sine ca sigur vor reusi. Si inca ceva, niciodata nu-i prea tirziu sa va lasati.sigpic
VIATA ARE PRIORITATE
Comment
-
Am fumat 2 ani cam 1 pachet pe zi. Acum fumez dar doar cateva tigari pe zi, mai merge la o cafea. Oricum vreau sa le las de tot. Cand eram mai mic am fumat si alte chestii da' m-am lasat de sporturi deastea.Last edited by z1nedine; 4 November 2008, 03:37.
Comment
-
Cum spunea si Mark Twain: "Cel mai usor lucru din lume e sa te lasi de fumat! Eu, de exemplu, m-am lasat de vreo 14 mii si cateva sute de ori!"
Eu nu m-am lasat chiar de 14 mii de ori dar de vreo 300 de ori tot m-am lasat.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
salutare indraznesc sa imi spun si eu povestea despre mine ca fost fumator adica de 2 si jumatate de cand numai practic sportu asta costisitor am fumat din clasa a zecea si ajunsesem si la un pachet jumatate pe zi ,m-am lasat dintr-o prostie facand un pariu cu sotia de genu'' ca nu am ambitie si ca nu ma pot lasa de tigari '' in fine vreau sa spun ca in prima saptamana ziceai ca sunt drogat din ala care nu are droguri tare naspa a fost greu pana am trecut de prima luna dupa aceea numai suportam fumul de tigara ,consider ca este cea mai buna afacere pe care puteam sa o fac am castigat bani ,respect ,un miros mai placut si o grija in minus ,una peste alta nu o sa mai fumez niciodata nu stiu cum sa le adresez un sfat fumatorilor sa nu ma inteleaga gresit '' lasati-va cat mai repede de fumat '' spun sa nu ma lua-ti in nume de rau pt. ca si eu cand fumat si imi spunea cineva sa ma las imi venea sa ma cert cu persoana respectiva obiectand cava de genu ''da ce fumez pe bani tai sau pe plamani tai '' gata ca v-am plictisit .
Comment
Comment