Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt dependent ...

Comment

• Originally posted by tTrust View Post
      Sunt dependent ...
      Trebuia sa zici.

''Buna, ma numesc Trust si sunt dependent de tigari de cutare ani....''

Comment

• Originally posted by Alex21 View Post
        Mama fumeaza, tata fumeaza, 90 % din prieteni fumeaza, toti din clasa la liceu fumau..Dar pur si implu nu ma tentat nicio data sa fumez.
        Cu fumul pot sa zic ca sunt obijnuit
        Bravo,sa nu te apuci niciodata ca nu te ajuta cu nimic

Comment

• Originally posted by playmo View Post
          lasa-l ma frate si tu
          Cine (ma) stie, cunoaste...
          No, apoi blana
          Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
          ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

• Salutare tuturor, am fost fumator 17 ani si m-am lasat de 1 an si jumatate.
            La inceput a fost greu dar merita, totodata consider ca am trecut si un test de vointa, lasindu-ma de fumat.
            Omul se naste nefumator si absolut nu-i obligatoriu sa fumeze. De acei bani poate face un concediu la mare sau munte anual.
            Le urez succes tuturor celor care vor sa renunte la acest viciu si sa aiba incredere in sine ca sigur vor reusi. Si inca ceva, niciodata nu-i prea tirziu sa va lasati.
            sigpic
            VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• Am tras si nu a creat dependenta sper sa rezist in continuare

Comment

• Cu banii pe care ii dau pe tigari lunar eu si nevasta-mea a-s mai putea plati rata la un Logan , nu mai vorbesc de banii dati de mine pe bere...Pfff

Comment

• Originally posted by lau_swat View Post
                  Cine (ma) stie, cunoaste...
                  glumeam

eu oricum tot nu inteleg placerea in a fuma, de mine nu s-au lipit deloc tigarile si am incercat de toate

Comment

• Am fumat 2 ani cam 1 pachet pe zi. Acum fumez dar doar cateva tigari pe zi, mai merge la o cafea. Oricum vreau sa le las de tot. Cand eram mai mic am fumat si alte chestii da' m-am lasat de sporturi deastea.
                    Last edited by z1nedine; 4 November 2008, 03:37.
                    Loganul Meu !

Comment

• Nu fumez , am jurat ca no sa fumez , de 6lei imi bag apr 2 litri de benzina
                      Its just a car ...

Comment

• Cum spunea si Mark Twain: "Cel mai usor lucru din lume e sa te lasi de fumat! Eu, de exemplu, m-am lasat de vreo 14 mii si cateva sute de ori!"
                        Eu nu m-am lasat chiar de 14 mii de ori dar de vreo 300 de ori tot m-am lasat.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• salutare indraznesc sa imi spun si eu povestea despre mine ca fost fumator adica de 2 si jumatate de cand numai practic sportu asta costisitor am fumat din clasa a zecea si ajunsesem si la un pachet jumatate pe zi ,m-am lasat dintr-o prostie facand un pariu cu sotia de genu'' ca nu am ambitie si ca nu ma pot lasa de tigari '' in fine vreau sa spun ca in prima saptamana ziceai ca sunt drogat din ala care nu are droguri tare naspa a fost greu pana am trecut de prima luna dupa aceea numai suportam fumul de tigara ,consider ca este cea mai buna afacere pe care puteam sa o fac am castigat bani ,respect ,un miros mai placut si o grija in minus ,una peste alta nu o sa mai fumez niciodata nu stiu cum sa le adresez un sfat fumatorilor sa nu ma inteleaga gresit '' lasati-va cat mai repede de fumat '' spun sa nu ma lua-ti in nume de rau pt. ca si eu cand fumat si imi spunea cineva sa ma las imi venea sa ma cert cu persoana respectiva obiectand cava de genu ''da ce fumez pe bani tai sau pe plamani tai '' gata ca v-am plictisit .

Comment

• Ba nu ne-ai plictisit...zi ca ii zici bine...poate ma hotarasc si eu acu' la sfarsit de an

Comment

• Viorelu, incearca sa te lasi de fumat de la 1 ianuarie, dar definitiv!
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Pana la 1 ianuarie nu ar strica sa ma antrenez...mai rau e ca atunci cand citesc discutii pe tema asta imi vine pofta de o tigare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google