Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta-i nasol.Pe praful asta sa mai si fumezi.
    Apropo:-Cit fumati pe zi?
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• @iamagi: fumatul nu slabeste. Ci obiceiurile alimentare degenerate, post renuntare.
      Daca ai nevoie de consiliere pt dieta, pt renuntare la fumat, te pot ajuta.
      Doar sa-mi dai un pm.

Comment

• Adevarul e ca si eu m-am mai ingrasat,dar din cauza ca eram invatat sa mananc pe la ora 16[pina atunci mancam tigari pe paine].Acum mananc la prima ora un sendvis.Si nu mai am preobleme cu stomacul,aveam arsuri,fumam si beam cafea pe stomacul gol.Acum e mai bine.M-am lasat de fumat.
        Cei care aveti vointa puteti reusi.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• fumez cam 30-40 de tigari pe zi

Comment

• Si tu ce crezi,nu te poti lasa sau nu vrei?
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• cam mult ...nu fii rau lasa si la altii )
              Its just a car ...

Comment

• Asa fumam si eu.Dar am putut renunta.Nici nu ma trezeam bine si luam cafeaua si tigara la wc.De sa fac mai multe treburi deodata
                Citi dintre voi fumeaza pe wc?(stiu ca suna nasol,dar e o realitate).
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• eu nu pot fuma, ca as fi fumat si pe wc. ma inec cu fumul si nici nu vreau sa incerc sa ma invat. lasati-va de fumat, ca e mai bine fara.
                  sigpic

Comment

• Fumez in draci si nici n-am de gand sa ma las prea curand. Nu e o rusine pentru cei care vor sa se lase si nu pot, pentru ca lucrurile sunt destul de simple d.p.m.v. ori fumezi ori nu fumezi. Faza mai naspa o vad, si nu pot sa-nteleg, fata de cei care se lasa un an si se reapuca! )

ATENTIE!!!!!
                    "Fumatul in exces duce la golirea primului pachet si inceperea celui de-al-II-lea!" :p

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• din pacate am aproape 5 ani de cand fumez in medie 1 pachet pe zi...e grav..e prostesc...dar nu am ambitie sa ma las...(ciudat gasesc linistea in ele) ...

Comment

• Din pacate si eu fumez de vreo 2-3 ani cam 15-20 tz uneori numa 10 pe zi depinde ce fac si unde sunt, dar chiar as vrea sa ma las. Prea multi bani aruncati si in primul rand sanatatea.

Comment

• Eu m-am lasat 2.5 ani si m-am apucat din nou ,pt cunoscatori lucrez in vanzari.
                          sigpic #

Comment

• Asta e nasol sa te lasi si apoi dupa un anumit interva de timp sa te reapuci de fumat.Ati observat atunci cind te lasi de fumat un timp mai lung si reancepi sa fumezi,parca fumezi mai mult.[am patit-o si eu cind am venit din armata"nu am fumat 9 luni si m-am reapucat"azi un fum ,maine o tigara,poimaine un pachet si cota tot crestea pina am ajuns la 2 pachete pe zi].
                            Fumatul pasiv e mai rau ca cel activ.(protejati-va persoanele dragi voua atunci cind fumati linga un nefumator).
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
                              Si tu ce crezi,nu te poti lasa sau nu vrei?
                              DACA M-AS LASA EU DE FUMAT,SI ALTII PE LANGA MIME,GANDESTE-TE LA FABRICILE DE TIGARETE CARE S-AR INCHIDE SI IMPLICIT LA SOMERI CARE AU SI EI FAMILII DE INTRETINUT,DECI FUMEZ CU GANDUL LA MUNCITORII CARE AU GRIJA DE OTRAVA MEA ZILNICA

Comment

• Dar la spitalele care vor fi pline de fumatori te gandesti.Si la ce chin indura un bolnav de TBC. --Doamne fereste.
                                Sau te gindesti ca le vei da de munca doctorilor?
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google