Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am incercat dar nu am continuat.. nu recomand nimanui dar sunt de parere ca fiecare persoana ia propriile decizii..
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• acum fumez aproximativ un pachet jumate pe zi....parearea mea este ca nu exista "leacuri" pentru a te lasa de fumat...daca ai vointa reusesti daca nu, nu vad altfel cum

Comment

• Da,asta asa e.Vointa poate schimba omul.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Daca esti si plcitisit total nu mai ai nici o sansa :P
          Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

• NU!!!!!!!!!!

Comment

• @C@talin: apucate de rontait

Comment

• Are cineva un leac de a-te lasa de fumat? Numai cu vointa nu prea tine (Leacul sa fie cat mai realist)

Comment

• E foarte greu sa te lasi de fumat, ai nevoie de ambitie, dar mai ales sa nu fii in colectivitate cu alti fumatori, ca te corupe altii ma dor falcile de la guma de mestecat...
                  Attached Files
                  Last edited by ady62; 5 April 2009, 07:56.

Comment

• Originally posted by Nikolas_bnm View Post
                    Are cineva un leac de a-te lasa de fumat? Numai cu vointa nu prea tine (Leacul sa fie cat mai realist)
                    Pretul tigarilor nu e un motiv bun? Cat e acum un pachet, 8 lei?
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Pretul ,voinata si leacul care-i?

Comment

• Banii cheltuiti pe timp de criza, asta-i leacul. Decat sa dai banii pe tigari, nu mai bine iti iei benzina la Logan?
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• M-am lasat de fumat

Sa vad cat va tine minunea ,de luni 25 05 ora12 00 ,nu mai fumez,nu am cumparat,cu am cerut la nimeni,nu am pus mana pe nici un chistoc ,dar am avut stari de nervozitate,am mancat in acest timp 20 de bomboane Golia si cam atat,nu a fost greu, si sper nici sa nu fie greu de acum in colo. Am fumat ceva timp doizeci si ceva ani , + - 20 tigarete /zi (ma dau zmeu ?)

Comment

• Te sustin
                            Daca zici ca de luni n-ai fumat, zilele critice au cam trecut.
                            Si eu am avut o tentativa acu vreo 7 ani sa ma las, n-am fumat vreo 4 zile si de Revelion mi-am introdus una bucata tigareta in mufa...a fost greseala mare.
                            In alea 4 zile rontaiam tot ce-mi pica la mana, cipsuri, guma, bomboane...

Asta e nasol la fumatorii care se lasa, in orice moment (chiar si dupa 5 ani sa spunem) se pot reapuca de treaba.

Nu sunt deloc mandru de mine, am ajuns in ultima perioada sa bag pachetu in 10-11 ore (cand ajung acasa de la lucru tre' sa opresc la chiosc sa-mi mai iau un pachet).
                            Am facut si socoteli, am facut si calcul cam ce pot face cu banii, dar tot degeaba (3 pachete la 2 zile, pe luna ar iesi cam 300-350 lei, depinde si cata bere beau, la un an ar iesi LEJER 36-40 milioane, asta inseamna ca pot sa achit rata la masina pe 9 luni, sau pot sa bag peste 1000 litri benzina ...oooo F...K!!! gata ca m-am enervat )

LE: incep sa ma gandesc serios la treaba asta cu tigarile...imi vine sa arunc pachetu la gunoi....dar parca imi pare rau..
                            Last edited by Octavian; 29 May 2009, 13:50.

Comment

• eu unul am fumat in facultate vreo 2 ani , mai mult in sesiune. Nu pot spune ca am fost fumator inrait , 1 pachet la 2-3 zile. Dar m-am lasat in ziua cand a murit Ioan Chirila de frica sa nu patesc ca el . Adica INFARCT . Acuma nu mai suport fumul de tigara .TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII !!

Comment

• Si eu fumez un pachet intr-o zi jumate sau daca mai beau "o bere 2-3 cu prietenii mei" ) bag si 2 pachete pe zi (((( nu pot sa ma las de ele :-L

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google