Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tare motivul, pentru a lasa o femeie. Daniel 67, te felicit pentru ambitie, ai dreptate sunt o gramada de bani, numai ca ma gandesc sau poate gandeste nicotina din mine, ce fac eu in pauzele lungi si dese . Fumez de la 18 ani adica de 25 de ani, cam 2/3 dintr-un pachet pe zi, 95% la serviciu. Nu am incercat sa ma las dar poate intr-o zi cine stie

Comment

• Mai sa fie am ajuns la 2 pachete la zi,restul e logan.
      sigpic #

Comment

• Peste 2 saptamani fac anu' de cand m-am lasat ... baga-mi-as picioru' in ele de tigari. Nu credeam sa reusesc vreodata!

1pachet/zi x 365zile x 1,5EUR/pachet = 547,5EUR/an x 13ani (cat am fumat) = 7.117,5EUR ... am fumat un Logan, la viata mea!!!

PS Totusi, acuma parca am si mai putini bani ca inainte. Nush ce dreaq! M-apuc iara si poate creste bugetu'

Comment

• cu toata stima insa parerea mea despre fumatori este ca sunt slabi de inger de nu pot rezista tentatiei; scuze de genul ajuta la slabit, te ajuta sa scapi de stres etc sunt tot efecte ale acestei slabiciuni; exista si nefumatori stresati... bani cheltuiti aiurea. Am incercat si nu vad nici o placere...pacat ca nu au efect pozele puse pe pachetele de tigari...

ma asteptam sa vad la poll ca majoritatea fumeaza insa nu asta m-a interesat ci faptul ca exista un procent destul de mare a celor care s-au lasat felicitari celor care s-au lasat
          Last edited by VanDiesel; 24 June 2009, 22:00.
          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• ''cu toata stima insa parerea mea despre fumatori este ca sunt slabi de inger"
            poate ingerul e slab,eu de altfel pot sa ma las cand vreau dar nu vreau!
            sigpic #

Comment

• Originally posted by VanDiesel View Post
              pacat ca nu au efect pozele puse pe pachetele de tigari...
              personal mi-am cumparat o tabachera.

Comment

• fumator de vreo 15 ani ... 20tigari/zi si tot asa sper sa vina ziua cand o sa le las ... [dar cand oare o sa vina si ziua aia ???] cu ambitia stau cam prost ..imi propun macar sa le raresc si uneori reusesc alteori nu.. sa vedem ce o fi in viitor !!!!

Comment

• am mai avut tentativa de a ma lasa - cat tinea vacanta. Cum mergeam la faculta cum ma apucam iar.. poate dupa faculta le las
                  (\__/)
                  (='.'=)
                  (")_(")

Comment

• Aia 15 care fumeaza ocazional sunt tari rau ) Ori esti fumator, ori nu mai esti.. te-ai lasat.. Bravo..
                    Eu unul sunt fumator, fumez din clasa a IX.. si acum astept un motiv sa ma las
                    REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• Eu fumez de 10 ani si incerc sa le las dar e mai greu.....mai ales cand mai trag cate un sprit trebuie sa am un motiv intemeiat sa ma las
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Am fumat din clasa a 7-a, dintr-a 8-a cate 2 pachete pe zi (vai, cred ca ferrari imi luam de banii astia), adica de 15 ani. M-am mai lasat odata 2 ani, cand eram in anul 3 de facultate. Aveam 70 de kile, am ajuns la 100. M-am apucat inapoi in anul 5, cu licenta... am slabit 10 le-am pus inapoi intr-o luna. Acum iar m-am lasat de fumat, din ianuarie... de la 105 am 122... Mananc la fel de mult si la fel de des.
                        Si atunci imi pun intrebarea: cum vreau sa mor? de cancer la plamani sau de boli cardiovasculare. Si cu cat cresti e tot mai greu sa faci ceva in privinta asta. Fizic, e tot mai greu. Dar n-am de ales, trebuie sa ma chinui sa fac sport. Daca nu reusesc, ma dau iarasi la tigari. Asa este la mine.
                        Si aveam candva 70 de kile si mi-era jena ca ma sufla vantul...
                        Toate cele bune.
                        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• ...si eu incerc sa ma las...tocmai ce nevasta veni cu o propunere...de maine sa renunt la tigari...in schimb ma va plati ea cu 5 RON pe zi(din banii ei) fond pt. accesorii(contestate de ea pana acum...exclus benzina si spalatorie) la masina sau orice altceva ce nu presupune cheltuieli de familie,plus clementa prima luna la comportamentul de sevraj
                          ...o oferta tentana nu?
                          ...am timp de gandire azi toata ziua...culmea tocmai ce s-a terminat si pachetul de tigari

Comment

• Salut.Renunta nu te mai gindi mult ca pina la urma nu vei renunta.Eu le-am lasat brusc acum 3ani si un pic.In schimb mincam seminte in prostie,dupa care am trecut la guma.
                            Succes!!!!!!!!!!!
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Eu am 11 luni de cand nu mai fumez.La inceput mi-a fost greu(vre-o 2 saptamani) dar acum chiar a inceput sa ma deranjeze fumul.Oricum sunt super multumit ca nu mai fumez
                              si pentru sanatate si mai ramin cu 400 in buzunar

Comment

• nu am fumat nici din curiozitate si nici nu voi pune vreodata tigara in gura insa nu am nimic impotriva fumatorilor...dar sincer sa fiu ma deranjeaza fumul de tigara
                                Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google