Fumator dar daca nu am nu fumez,daca intru in spatiul in care nu se fumeaza nicio problema.In frigiderul meu nu fumez.(trag pe deapta si o tigara)
Sunteti Fumatori?
Collapse
X
-
...treaba cu lasatul de fumat deja incepe sa devina o moda,ma uit in jur si vad ca multi abandoneaza sportul asta
...o veni si vremea cand o sa zic si eu gata cu tigarile...deocamdata mai este pana atunci...o pauza de cate 2 zile mai fac si eu din cand in cand dar mi se face repede dor de ele
Comment
-
...si eu cunosc destule cazuri...si cu cateva luni si chiar ani dupa care s-au reapucat,dar si care si-au vazut de treaba
...si eu sper(adica sunt convins...) ca imi voi vedea de treaba...ca nefumator,sau ca fost fumator...cum vreti sa ii ziceti
Comment
-
Floryn, era sa fac pe mine de ras cand am citit prima data postul tau. Prima data am inteles ca zici ca ai doar 2 ani si 4 luni de cand te-ai nascut. Apoi mi-am dat seama ca te referi la cat timp a trecut de cand nu mai fumezi. Se pare ca azi am venit mai batut in cap de la serviciu.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Am fumat 18 ani la greu,inca din liceu,in ultima vreme deja cite doua pachete pe zi..... in 18 februarie anul curent mi-am cumparat dupa masa tzigarile, am fumat una linga cafea din pachetul plin, restul am aruncat cu bricheta impreuna.....primele zile am mai simtit nevoia puternic de tot, cine s-a lasat cunoaste sentimentul, spurcat rau.....acum pot sa spun ca stau linga o persoana care duhaneste si nu mai simt nevoia tutunului.....toata treaba cu lasatul este greu trait psihic, dar merita, VIATA ESTE MAI SCUMPA!
Comment
Comment