Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fumator dar daca nu am nu fumez,daca intru in spatiul in care nu se fumeaza nicio problema.In frigiderul meu nu fumez.(trag pe deapta si o tigara)
    AC/DC- RIDE ON

Comment

• ar trebui pus la poll si optiunea "Nu sunt fumator, dar am de gand sa ma apuc"
      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Greu m-am lasat de drogul zis ''tigarile''...mi-a fost rau dupa o operatie si atunci am zis ''gata''...ma bucur enorm ca le-am lasat...
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• nefumatorrrr ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

• Revin cu precizari, importante!...nu am incercat nici pana in acest moment, sa ma las de fumat ...mm ei, de tigara

sigpic

Comment

• ...treaba cu lasatul de fumat deja incepe sa devina o moda,ma uit in jur si vad ca multi abandoneaza sportul asta
              ...o veni si vremea cand o sa zic si eu gata cu tigarile...deocamdata mai este pana atunci...o pauza de cate 2 zile mai fac si eu din cand in cand dar mi se face repede dor de ele

Comment

• Nu fi prea sigur. Un prieten de-al meu care spunea ca se lasa s-a reapucat de fumat. Si nu fumase aproape un an. Din nou se adevereste chestia cu "e usor sa te lasi de fumat, greu este sa nu te apuci din nou".
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Asta e clar ca un fumator odata lasat si peste cativa ani se poate reapuca de ''sport''.
                  Am vazut destule cazuri, fenomenu ramane in creier bine inchegat, e foarte usor sa se reapuce (fata de un nefumator).

Comment

• ...si eu cunosc destule cazuri...si cu cateva luni si chiar ani dupa care s-au reapucat,dar si care si-au vazut de treaba
                    ...si eu sper(adica sunt convins...) ca imi voi vedea de treaba...ca nefumator,sau ca fost fumator...cum vreti sa ii ziceti

Comment

• Nu mai gasiti scuze si modele pt. a nu va lasa.
                      Am un coleg care nu mai fumeaza de 5 ani (la indicatia medicului), iar eu am 1 an jumate de cand nu mai fumez ( la indicatia propriei constiinte ; sunt tare, nu ? ),

Comment

• eu nu am decat 2ani si 4 luni. ue zic ca este ceva si ma-i ales sper sa nu mai fumez vreodata in viata asta/

Comment

• Floryn, era sa fac pe mine de ras cand am citit prima data postul tau. Prima data am inteles ca zici ca ai doar 2 ani si 4 luni de cand te-ai nascut. Apoi mi-am dat seama ca te referi la cat timp a trecut de cand nu mai fumezi. Se pare ca azi am venit mai batut in cap de la serviciu.
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Dupa 15 ani de fumat mai ales in ultimii ani cate 1 pachet si jumatate am hotarat sa ma las si nu mai fumez de 1 saptamana si sper sa ma tina ..... sa vedem.

Comment

• Foloseste ajutatoare : guma si plasturi cu nicotina, altfel s-ar putea sa cedezi.

Comment

• Am fumat 18 ani la greu,inca din liceu,in ultima vreme deja cite doua pachete pe zi..... in 18 februarie anul curent mi-am cumparat dupa masa tzigarile, am fumat una linga cafea din pachetul plin, restul am aruncat cu bricheta impreuna.....primele zile am mai simtit nevoia puternic de tot, cine s-a lasat cunoaste sentimentul, spurcat rau.....acum pot sa spun ca stau linga o persoana care duhaneste si nu mai simt nevoia tutunului.....toata treaba cu lasatul este greu trait psihic, dar merita, VIATA ESTE MAI SCUMPA!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google